Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Isparta HEM’in 4 Açtığı Sergi; Büyük İlgi Gördü

Isparta HEM’in 4 Açtığı Sergi; Büyük İlgi Gördü

ISPARTA 3.06.2021 14:57:00 0
Isparta HEM’in 4 Açtığı Sergi; 
Büyük İlgi Gördü
Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan programla Hayat Boyu Eğitim Haftası etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliler kapsamında dün de Valilik önündeki 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında merkezde kış döneminde açılan Resim, Tezhip, Çini ve Rölyef Kurslarında kursiyerler tarafından yapılan eserler sergilendi. Sergiye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
 
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Halk Eğitimi Merkezlerinde açılan kursların tanıtımını yapmak ve vatandaşlara göstermek amacıyla 1-7 Haziran tarihleri arasında bu yıl ilk defa düzenlenen ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ geçtiğimiz Salı günü başladı ve tüm hızıyla devam ediyor.
CUMHURİYET MEYDANINDA RESİM,
TEZHİP, ÇİNİ VE RÖLYEF SERGİSİ AÇILDI
Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerinin dünkü bölümünde 16.00 – 18.00 saatleri arasında Isparta Valiliği önündeki 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Resim – Tezhip – Çini – Rölyef Kurslarının Sergisi açıldı.
MÜDÜR KARADEM; “KURSİYERLERİMİZİN
ESERLERİNİ HALKIMIZA SUNDUK”
Söz konusu sergide kursiyerler tarafından gerçekleştirilen elemeği göz nuru eserlerin sergilendiğini ifade eden Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Niyazi Karadem; “Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Halk Eğitimi Merkezimizde açılan kursların tanıtımını yapmak ve vatandaşlara göstermek amacıyla 1-7 Haziran tarihleri arasının ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ olarak gerçekleştirilmektedir. Biz de bu doğrultuda bugün Valilik önünde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında merkezimizde kış döneminde açılan Resim, Tezhip, Çini ve Rölyef Kurslarında kursiyerlerimiz tarafından yapılan eserlerin sergisini açtık. Sergimize vatandaşlarımız tarafından büyük bir merak ve ilgi gösterilmesi bizi son derece memnun etti. Sergideki kursiyerlerimizin yıl içerisinde yapmış oldukları bu güzel eserleri Ispartalı vatandaşlarımıza sunduk. Bu etkinliğimizin gerçekleşmesinde bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °