Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Genç MÜSİAD; Genişletilmiş İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi

Isparta Genç MÜSİAD; Genişletilmiş İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi

ISPARTA 14.02.2021 14:48:00 0
Isparta Genç MÜSİAD; 
Genişletilmiş 
İstişare Toplantısını
Gerçekleştirdi
Isparta Genç MÜSİAD’da geçtiğimiz günlerde yapılan atama ile göreve gelen Samet Şahan, Genç MÜSİAD’ın genişletilmiş istişare toplantısını gerçekleştirerek yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi’nin Genç MÜSİAD Başkanlığına Samet Şahan’ın getirilmesinin ardından, çalışmalara başlandı.
GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE
TOPLANTISI YAPILDI
Bu doğrultuda, Isparta Genç MÜSİAD’ın yeni Başkanı Samet Şahan’ın geçtiğimiz günlerde Isparta MÜSİAD Şube Merkezinin bulunduğu Hızırbey Mahallesi 1525 Sokak Parmaksız Konağında yaptığı yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısının ardından geçtiğimiz Salı günü ise Genişletilmiş İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.  

TOPLANTIYA BAŞKAN
YALÇIN BAYSAN DA KATILDI
Ramada Otel’de saat 17.00’de gerçekleştirilen toplantıya Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan ve ana kademe yönetim kurulu da katıldı. Toplantıda ilk olarak Başkan Baysan kendisini Genç MÜSİAD Yönetim Kuruluna tanıttı ve yönetim kurulundakiler de tek tek kendilerini tanıttılar.

BAŞKAN BAYSAN; “ŞEHRİMİZİN VE ÜLKEMİZİN
GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Şube Başkanı Yalçın Baysan, toplantıda yaptığı konuşmada; “Bilindiği gibi Samet arkadaşımız bu göreve yeni geldi. Yönetimini de belirledi ve çalışmalarına başladı. Kendisine ve ekibine bir kez daha hayırlı uğurlu olması dileklerimi sunuyorum. Evet, bundan böyle sizlerle birlikte çalışacağız. Isparta MÜSİAD olarak biz bir bütünüz. Yakında Kadın birimimizi de kuracağız. Hedefimiz şehrimizin ve ülkemizin gelişmesi, üretimin ve istihdamın artırılması ana hedefimiz olacaktır” dedi.

BAŞKAN ŞAHAN,
HEDEFLERİNİ ANLATTI
Isparta Genç MÜSİAD Başkanı Samet Şahan da konuşmasında, Başkan Baysan’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Isparta Genç MÜSİAD olarak bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °