Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Esnafından Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’a Şok; Biz Onu Tanımıyoruz!

Isparta Esnafından Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’a Şok; Biz Onu Tanımıyoruz!

ISPARTA 9.09.2022 06:29:00 0
Isparta Esnafından Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’a Şok; 
Biz Onu 
Tanımıyoruz!
Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, dün Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin esnaf ziyareti sırasında tam bir şok yaşadı. Bakanın ‘bu arkadaşımızı tanıyor musunuz? Sorusuna esnaftan ‘Hayır, tanımıyoruz’ cevabı geldi.
 
Önceki akşam Isparta’ya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dün bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bakan Nebati, Isparta programı çerçevesinde dün saat 11.00 Isparta Valiliğini ziyaret ettikten sonra saat 11.30’da Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında sektör toplantısı yaptı. saat 12.00’de Isparta Belediyesi ve saat 15.00’te Ak Parti Isparta İl Başkanlığı ziyaret edip saat 17.00’de Isparta’dan ayrıldı.
BAKAN NEBATİ ÜZÜM
PAZARI ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Isparta ziyaretinde esnaf ziyareti yapmayı da ihmal etmeyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Üzüm Pazarı esnaflarını ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.
ZİYARETTE OSMAN
ZABUN’A BÜYÜK ŞOK!
Esnaf ziyareti sırasında esnaflara Milletvekili Recep Özel’i göstererek ‘Bu arkadaşımızı tanıyor musunuz?’ diyen Bakan Nebati ‘Evet, Milletvekilimiz’ cevabını aldı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i göstererek ‘Bu arkadaşımızı tanıyor musunuz?’ diyen Bakan’a yine ‘Evet, tanıyoruz. Kendisi Belediye Başkanımız’ cevabını aldı. Sıra Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’a gelince Bakan Nebati ‘Peki bu arkadaşımızı tanıyor musunuz?’ sorusuna esnaflar ‘Hayır, tanımıyoruz’ cevabını verdiler. Bunun üzerine kısa bir şaşkınlık geçiren Bakan Nebati, Başkan Zabun’a dönerek; ‘Bak sayın Başkan, halk seni tanımıyor, ona göre’ açıklamasında bulundu.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °