Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Eğitiminin Duayeni Çetin Büyükvanlı; Son Yolculuğuna Uğurlandı

Isparta Eğitiminin Duayeni Çetin Büyükvanlı; Son Yolculuğuna Uğurlandı

ISPARTA 22.07.2022 11:56:00 0
Isparta Eğitiminin Duayeni Çetin Büyükvanlı;
Son 
Yolculuğuna 
Uğurlandı
Bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıklardan dolayı tedavisi gören ve dün gece vefat eden Meslek Yüksek Okulu Kurucu Müdürü Çetin Büyükvanlı bugün Karaağaç Mahallesi Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.
 
Isparta’da 50 yıllını eğitime adayan Meslek Yüksek Okulu kurucu Müdürü Çetin Büyükvanlı vefat etti. Büyükvanlı, uzun yıllar öncesinde önce Akdeniz Üniversitesi ardından Süleyman Demirel Üniversitesi’ne bağlı olarak eğitim veren Isparta Meslek Yüksek Okulunu kurarak uzun süre Müdürlüğünü yapmıştı. Geçtiğimiz yıllarda yaş haddinden emekli olan Öğretim Görevlisi Çetin Büyükvanlı, Isparta’da çok sevilen bir isimdi. Merhum Çetin Büyükvanlı bugün Cuma namazına müteakip Karaağaç Mahallesi Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Mahallesi Mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.  
CENAZE NAMAZINA
YOĞUN KATILIM
Karaağaç Mahallesi Meydanlık Camiinde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Diler, CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Muhtarlar, SDÜ ve ISUBÜ’den akademik personel, STK Başkan ve Temsilcileri, Bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
KARAAĞAÇ MEZARLIĞINDA
TOPRAĞA VERİLDİ
Cuma namazına müteakip gerçekleştirilen cenaze namazının ardından merhum Büyükvanlı’nın naaşı Cenaze aracı ile oradan defnedileceği Karaağaç Mahallesi Mezarlığına götürüldü. Burada okunan duaların ardından toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
ÖZLER Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32) olarak, çok sevdiğim ve saydığım değerli Hocan Çetin Büyükvanlı’ya Allah’tan rahmet ve ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.
YUNUS ÖZLER

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °