Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Isparta Eğitime Destek Platformu’ndan; ISUBÜ Rektörü Diler’e Ziyaret

Isparta Eğitime Destek Platformu’ndan; ISUBÜ Rektörü Diler’e Ziyaret

ISPARTA 6.06.2020 07:54:00 0
Isparta Eğitime Destek Platformu’ndan; 
ISUBÜ
Rektörü 
Diler’e
Ziyaret
Isparta Eğitime Destek Platformu İl Temsilcisi Salih Arslan ve platform üyeleri Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’i makamında ziyaret etti.
 
Dün saat 14.30’da İstanbul Caddesi üzerinde bulunan ISUBÜ Rektörlük binasının bulunduğu makamında gerçekleşen ziyarette, orta öğretim ve üniversite öğrencilerinin ortak faaliyetleri ve kaynaşmaları için yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Isparta Eğitime Destek Platformu İl Temsilcisi Salih Arslan, platformun çalışmaları hakkında Rektör Diler’e bilgi verdi.
ARSLAN; “2. KURULUŞ
YILDÖNÜNÜMÜZ HAYIRLI OLSUN”
Amaçlarının, Isparta eğitimine katkıda bulunarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi olduğunu vurgulayan İl Temsilcisi Salih Arslan; “Öncelikle, Isparta’nın ikinci üniversitesi olarak iki yıl önce kurulduğunuz ve geçtiğimiz günlerde de 2. Yılınızı doldurduğunuz için platform olarak 2. Yaş gününüzü kutluyor ve çalışmalarınızın hayırlara vesile olmasını Cenab – ı Allah’dan niyaz ediyoruz.
“AMACIMIZ, İLİMİZİN EĞİTİMİN
SÜRECİNE KATKITA BULUNMAK”
Platformumuz, yaklaşık 10 yıl önce Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın önderliğinde kurulmuş bir platform olup tüm illerde temsilcilikleri olan bir Sivil Toplum Kuruluşu(STK)’dur. İlk kurulduğunda ismi ‘İmam – Hatip Okulları Platformuydu. Ancak, geçtiğimiz yıl Ocak ayında Platformumuzun ismi değiştirilerek ‘Eğitime Destek Platformu oldu ve hizmet alanı da tüm okulları kapsayacak şekle getirildi. Biz de bu doğrultuda, Isparta’da tüm okullarımızı kapsayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
“ORTAÖĞRETİM İLE YÜKSEKÖRĞETİM
İŞBİRLİĞİNİ SAĞLAMAK İSTİYORUZ”
Bilindiği gibi eğitim süreci ülkemizde okul öncesinden başlayıp üniversite eğitimine kadar devam etmektedir. Dolayısıyla, orta öğretimini tamamlayan öğrenciler yükseköğrenimi için Rektörler olarak sizlerin başında bulunduğunuz kurumlara yani üniversitelere gelmektedir. Bu doğrultuda; Eğitime Destek Platformu olarak bizler de orta öğretim ve üniversite öğrencilerimizin ortak faaliyetleri ve kaynaşmaları için ne gibi çalışmalar yapabilirizi masaya yatırmak ve sizlerle bu konuda görüş alışverişinde bulmak için ziyaretinize geldik. Bizleri kabul ettiğiniz için size plaftorm üyelerim adına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °