Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta Eğitime Destek Platformu’ndan; İlçe Ziyaretleri

Isparta Eğitime Destek Platformu’ndan; İlçe Ziyaretleri

ISPARTA 9.12.2020 15:58:00 0
Isparta Eğitime Destek Platformu’ndan; 
İlçe
Ziyaretleri
HABER: Yunus ÖZLER
Türkiye Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği ilçe ziyaretlerine başladı. Platform, bu doğrultuda Gönen ve Keçiborlu ilçelerini ziyaret etti. İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil, ziyaretlerin tüm ilçeleri kapsayacak şekilde devam edeceğini bildirdi.

 
Türkiye Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği, ilk olarak önceki gün Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan'ı ve Gönen  İlçe Temsilcisi Gönen ilçe Müftüsü Abdulhalim Erkoç'u makamında ziyaret etti. Ziyarette, yıl boyunca koordineli olarak yapılacak faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu. Platform Üyeleri bugün ise; Keçiborlu Müftüsü aynı zamanda ilçe Temsilcisi Hasan Hüseyin Kılınçal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Metin Çelik’i makamlarında ziyaret ederek karşılıklı istişarelerde bulundu.
AKÇİL; “AMACIMIZ, ŞEHRİMİZDE
EĞİTİM ÇATISINI YÜKSELTMEK”
Gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan Türkiye Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil; “Bilindiği gibi geçtiğimiz yıllarda Isparta merkezde çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarımız ile okullarımızı ziyaret etmiştik. Şimdi ise ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Platform olarak amacımız, şehirdeki eğitim ve öğretim seviyesindeki başarı çıtasını çok daha yükseklere taşımak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam etmekteyiz. Ben, başta Platformda yer alan STK Temsilcilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Şehrimizde eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm eğitim gönüllülerinin yanlarında olmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.




Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °