Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta Eğitime Destek Platformu İftarda Buluştu

Isparta Eğitime Destek Platformu İftarda Buluştu

ISPARTA 30.04.2022 18:11:00 0
Isparta Eğitime
Destek Platformu
İftarda Buluştu
Eğitime Destek Platformu’nu oluşturan Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcilerine Semerkant Vakfı Isparta İl Temsilcisi Halil Karagöz tarafından iftar yemeği verildi.
 
Kendisi de Eğitime Destek Platformu Koordinasyon Kurulu Üyesi olan Semerkant Vakfı Isparta İl Temsilcisi Halil Karagöz’ün İrfan Öğrenci Yurdunda önceki akşam verdiği iftar yemeğine; İl Müftüsü Bayram Şahin ve İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke ile Eğitime Destek Platformu İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil başta olmak üzere Eğitime Destek Platformu Koordinasyon Kurulu üyeleri katıldı.
 
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Semerkant Vakfı Isparta İl Temsilcisi Halil Karagöz; “Her yıl olduğu gibi yine bu yılda bir iftar sofrasında beraberiz. Bu mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu mübarek ay içinde yapılan duaların kabulü ve memleketimizin huzuru, geleceği doğrultusunda hareket ederek, kardeşliğimizin geleceği için bu ayın hepimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Öncelikle bu iftar soframıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinizden Allah razı olsun” dedi. 
 
Eğitime Destek Platformu İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil ise, “Sizler bu güzel iftar sofrasında birlikte olmaktan mutlu olduk. Öncelikle bu iftar yemeğinin hazırlanmasına vesile olan Semerkant Vakfı Isparta İl Temsilcisi Halil Karagöz Hocamıza ve İrfan Yurdu personeli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu Ramazan ayı birliğimize, beraberliğimize vesile olur. Ramazan-ı Şerifin sonlarına geldik. Oruçlarımızı, ibadetlerimizi huzur içerisinde, düzenli bir toplumsal hayat içerisinde geçiriyoruz. Bu Ramazan ayı inşallah birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize vesile olur. Rabbim bizi nasıl Ramazan ayına kavuşturduysa, inşallah Ramazan Bayramına da kavuşturur. Ramazan Bayramına da huzurlu bir şekilde, mutlu bir şekilde, barış ve kardeşlik ortamının tesis edildiği bir şekilde gireriz. Bu iftar yemeği ve ortam vesilesiyle vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, şükranla, minnetle yâd ediyorum. Rabbim mekânlarını cennet etsin inşallah. Ailelerine, yakınlarına, milletimize tekrar tekrar sabırlar diliyorum. Rabbim kazadan, beladan esirgesin inşallah. Birliğimiz daim olsun, beraberliğimiz daim olsun, kardeşliğimiz daim olsun inşallah” diye konuştu.

 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °