Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Eğitim Bir - Sen’de; TEŞKİLAT BULUŞMASI

Isparta Eğitim Bir - Sen’de; TEŞKİLAT BULUŞMASI

ISPARTA 27.03.2022 14:17:00 0
Isparta Eğitim Bir - Sen’de; 
TEŞKİLAT
BULUŞMASI
HABER: Yunus ÖZLER
Eğitim Bir – Sen Isparta Şubelerinin düzenlediği teşkilat buluşması IYAŞPARK Kongre Merkezinde yapıldı. Programa katılan Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı ve Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın; “Sorunları biliyoruz. Dün konuştuğumuz yüzlerce sorunu birer birer çözdük ve bunu ‘Emek Mücadelemizle 802 Kazanım’ kitabımızla tarihe not düştük” dedi.

 
Memur – Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir – Sen Isparta 1 ve 2 Nolu Şubelerinin düzenlediği Teşkilat Buluşmasında Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı ve Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sendika yöneticilerine yapılan çalışmaları anlattı.

ISPARTA EĞİTİM BİR - SEN’DE
TEŞKİLAT BULUŞMASI
Bugün saat 14.00’te IYAŞPARK Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ‘Teşkilat Buluşması’ Programına Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı ve Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın yanı sıra Birlik Haber – Sen Genel Başkanı Ömer Durak, Memur – Sen Isparta İl Temsilci Vekili ve Birlik – Haber – Sen Isparta Şube Başkanı Asiye Bardak, Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Arslan ve yönetim kurulu, Eğitim Bir – Sen Isparta 2 Nolu Şube Başkanı Abdülkadir Bulgurcu ve yönetim kurulu, Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları ile üyeler katıldı.

ARSLAN; “ÜYELERİMİZE BİR
ÇOK KAZANIM SAĞLADIK”
Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesinin ardından Kur’anı Kerim Tilaveti sunuldu. Teşkilat Buluşması programının açılış konuşmasını ise Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Arslan yaptı. Başkan Arslan konuşmasında, yıllardır çözüm bekleyen sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi konusu ile bu ve buna benzer bir çok konuyu 6. Dönem Toplu Sözleşme ile sonuçlandırdıklarını söyledi.

YALÇIN; “BİZİM ÇALIŞMAMIZLA
SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞUYOR”
Programda son olarak kürsüye gelen Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı ve Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da konuşmasında; “Sorunları biliyoruz. Kurulduğumuzdan bu yana yaptığımız gibi, sorunları çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Dün konuştuğumuz yüzlerce sorunu birer birer çözdük ve bunu ‘Emek Mücadelemizle 802 Kazanım’ kitabımızla tarihe not düştük. Sözleşmeliler ve 3600 ek gösterge gibi, kamu görevlilerinin yıllardır kanayan yarası olan önemli konuların toplu sözleşme masasına dahi gelemeyeceğini söyleyenlere karşın mücadelemizi sürdürdük. İki konuda da çözüm yolunda aşama kaydedildiğini görüyoruz. Sendikalı olan ve olmayan ayrımını da 6. Dönem Toplu Sözleşme’de ortaya koyduk.  Şu anda örgütlü olanları teşvik eden bir sistem yine bizim çabalarımızla hayata geçmiş bulunmaktadır. Bu kazanımları önce masada sonra sahada adım adım götürerek, gece gündüz demeden mücadele ederek, alın terimizle ve örgütlü gücümüzle elde ettik” dedi.


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °