Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta Davrazspor’a ‘böyle giderseniz şampiyon olamazsınız’ demişler

Isparta Davrazspor’a ‘böyle giderseniz şampiyon olamazsınız’ demişler

SPOR 17.10.2016 09:50:00 0
Isparta Davrazspor’a ‘böyle giderseniz şampiyon olamazsınız’ demişler
T24 televizyonunda Anlık Spor Programında Isparta Davrazspor ile ilgili konuşan Tanju Çolak, Vali Günaydın’ın şikâyetlerini federasyon yetkilisine aktardıktan sonra İl Temsilcisini arayan birisinin “Bu kadar mı itiraz olur, bu kadar mı hakemle ilgili konuşulur, böyle giderseniz şampiyon olamazsınız” dediğini iddia etti.
 
Türk futbolunun yaşayan efsanelerinden Kral lakaplı Tanju Çolak, Vali Şehmus Günaydın’ın daveti üzerine İlimize gelerek Isparta Davrazspor- Tavşanlı Linyitspor maçını tribünden izlemişti. T24 televizyonunda Anlık Spor Programında yorumculuk yapan Çolak, bu hafta Isparta Davrazspor’a değindi. İzlediği maçtan yola çıkarak BAL liginde hakemlerin taraflı ve kötü olduğunu ileri süren Çolak, bir federasyon yetkilisinin Isparta İl Temsilcisini arayarak, ‘bu kadar mı itiraz olur, bu kadar mı hakemle ilgili konuşulur, böyle giderseniz şampiyon olamazsınız’ dediğini iddia etti.
HAKEMLER ÇOK TARAFLI VE KÖTÜ HAKEMLER
Tanju Çolak, programda şu konuşmayı yaptı: “Isparta’da Valimiz Şehmus Günaydın’ın davetiyle Isparta Davrazspor’un maçını izledim. Moralim çok bozuldu. Şu anlamda bozuldu; hakemler çok taraflı ve kötü hakemler.  Isparta’da yaklaşık 7-8 bin BAL Liginde seyircisi var. Ülkü Ortaokulu’na gittim. Öğrencilerle buluştuk. Çok keyifli anlar yaşadım.
Sayın valimin futbola ve şehre olan katkısı çok büyük. Ama biraz sitemkar. ‘Biz bu takıma güzel şeyleri veriyoruz ama hakemler niye bize kötü davranıyorlar’ diyor. Sayın valimiz telefon açıyor ve sıkıntılarını anlatıyor. Oradan biri de il temsilcisini arayıp ‘bu kadar mı itiraz olur, bu kadar mı hakemle ilgili konuşulur, böyle giderseniz şampiyon olamazsınız’ diyecek kadar ileri boyuta taşıyor.
SÜPER LİGDE BİLE BAZI TAKIMLAR BU SEYİRCİYİ YAKALAYAMIYOR
Amatör ligde taraftar sayısı Isparta’da 7-8 bine ulaşmış. Bugün süper ligde bu seyirciye ulaşamayan takımlar var. Kasımpaşa-Gaziantep maçında 450 kişi vardı.” 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °