Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta’dan Ayrılan Vali Ömer Seymenoğlu; Isparta’yı Hiç Unutmayacağım

Isparta’dan Ayrılan Vali Ömer Seymenoğlu; Isparta’yı Hiç Unutmayacağım

ISPARTA 17.05.2022 12:16:00 0
Isparta’dan Ayrılan Vali Ömer Seymenoğlu; 
Isparta’yı Hiç
Unutmayacağım
HABER: Yunus ÖZLER
Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Vali Ömer Seymenoğlu, bugün düzenlenen geniş katılımlı bir törenle Isparta’dan uğurlandı.

 
Yaklaşık 2,5 yıldır sürdürdüğü Isparta Valiliği görevinden Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Ömer Seymenoğlu, bugün şehre veda etti.
CUMHURİYET
MEYDANINI
DOLDURDULAR
Bugün saat 12.30’da eşiyle birlikte makamından Valilik önündeki 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanına inen Vali Seymenoğlu burada ilk olarak Valilik önünde bekleyen polis mangasını selamladı. Bu zamana kadarki uğurlamaların dışında uğurlama törenine Ispartalılar tarafından büyük ilgi gösterildi. Vali Ömer Seymenoğlu ve Eşi Tuğba Seymenoğlu, yaklaşık 500 kişiyle tek tek tokalaştı.
UĞURLAMA TÖRENİNDE
DUYGUSAL ANLAR
YAŞANDI
12 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanan kararname ile Isparta Valiliği’nden İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Ömer Seymenoğlu, gözyaşlarıyla uğurlandı. Vali Seymenoğlu ve eşi Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yaklaşık beşyüz kişiyle vedalaştı. Duygusal anların yaşandığı törende gözleri dolan Vali Seymenoğlu; “Hakkınızı helal edin lütfen. Her işte bir hayır vardır’ dedi.
GÜLLERLE UĞURLANDI…
Vali Seymenoğlu ve eşi Tuğba Seymenoğlu’na uğurlama töreninde büyük ilgi vardı. Özellikle çocuklar ve kadınlar sevgi gösterisinde bulundular. Seymenoğlu çifti Gülü ile meşhur olan Isparta’dan üzerine güller serpilerek uğurlandı. Gördüğü samimiyet karşısında duygulanan Seymenoğlu çifti Isparta’yı çok sevdiklerini ve unutmayacaklarını söylediler. Vali Seymenoğlu uğurlama töreninde son olarak tören boyunca kendisinin fotoğrafını çekerek görev yapan gazetecilerle vedalaştı.
ISPARTA’DAN AYRILDI
Vali Seymenoğlu veda töreninin sonunda ise eşiyle birlikte Isparta’dan ayrıldı. Araca binen Vali Seymenoğlu; “Isparta’yı hiç unutmayacağım. Hayatımın birçok özel anını bu şehirde yaşadım. Halkımıza gösterdikleri teveccüh için şükranlarımı sunuyorum. Isparta halkımız böylesine büyük teveccüh gösterdiler. Onlar her şeyin en iyisine layıklar. Gül şehrinin gül yüzlü insanlarını daima hatırlayacağım” diye konuştu.
USTA GAZETECİ YUNUS ÖZLER’İN OBJEKTİFİNDEN VALİ SEYMENOĞLU’NU UĞURLAMA TÖRENİ:







 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °