Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta’dan 20, Burdur’dan 10 Antrenör Katılıyor; Antrenör Gelişim Semineri

Isparta’dan 20, Burdur’dan 10 Antrenör Katılıyor; Antrenör Gelişim Semineri

ISPARTA 6.02.2020 06:55:00 0
Isparta’dan 20, Burdur’dan 10 Antrenör Katılıyor; 
Antrenör 
Gelişim 
Semineri
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Isparta Şube Başkanı Durmuş Türkmen, bu dönemki Antrenör Gelişim Seminerini Burdur’da gerçekleştirdiklerini ve seminere Isparta’dan 20, Burdur’dan 10 olmak üzere 30 Antrenörün katıldığını bildirdi.
 
Burdur Kent merkezindeki bir otelde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Isparta Şubesi işbirliğiyle düzenlenen seminerde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eğitimcilerinin yanı sıra Üniversiteden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim görevlisi antrenör eğitimcisi seminerde futbol antrenörlerine eğitim veriyor.
TÜRKMEN; “SON DERECE
YARARLI BİR SEMİNER OLDU”
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Isparta Şube Başkanı Durmuş Türkmen, zorunlu eğitim seminerlerinin 2 yılda bir yapıldığını belirterek, "Seminerler antrenör arkadaşlarımızın gelişimlerine katkı sağlıyor. Eğitimimiz verimli geçiyor. Zira, seminerde Avrupa futbolunda neler oluyor, ne tür gelişmeler var, küçük alan oyunlarında teknik, taktik ve kondisyonel açıdan nasıl çalışılır konularında bilgiler verildi. İyi bir seminer olduğunu düşünüyorum” dedi.
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °