Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yaşar Köroğlu’ndan; Ramazan Bayramı Kutlaması

Isparta Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yaşar Köroğlu’ndan; Ramazan Bayramı Kutlaması

ISPARTA 13.05.2021 04:11:00 0
Isparta Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yaşar Köroğlu’ndan; 
Ramazan 
Bayramı 
Kutlaması
Isparta İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yaşar Köroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
 
Başkan Yaşar Köroğlu mesajında, Ramazan ayının bereketi ve manevi ikliminden bahsederek, Ramazan Bayramının İslam aleminde huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.
Başkan Köroğlu’nun mesajı şöyle; “Ramazan ayı boyunca, oruç ile derin bir manevi iklimi, huzur iklimini, kardeşlik iklimini teneffüs etmemizin ardından, Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayında, oruç başta olmak üzere, yapılan tüm ibadetlerin; tüm hayırların, iyiliklerin; verilen sadaka ve zekatların kabul olunmasını; İslam dünyasında yaşanan zulümlerin bir an önce son bulmasını; huzur, barış ve kardeşliğin hakim olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.
 
Bu vesile ile İslam aleminin ve Ispartalı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını kutlar; Bayramın tüm gönüllere, ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa huzur ve selamet getirmesini; bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, Cenab-ı Haktan niyaz ederim” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °