Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta’daki Trabzonsporlular; Şampiyonluğu Kutladı

Isparta’daki Trabzonsporlular; Şampiyonluğu Kutladı

ISPARTA 30.04.2022 21:19:00 0
Isparta’daki Trabzonsporlular;
Şampiyonluğu Kutladı
Isparta’daki Trabzonspor taraftarı vatandaşlar şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde sokaklara döküldü. Kutlamalar, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.
 
Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nda Trabzonspor sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldığı müsabaka sonrası şampiyonluk kutlamaları başladı. Kutlamalar çerçevesinde Isparta’daki Trabzonsporlu vatandaşlar sokaklara döküldü.
ISPARTA’DAKİ TRABZONSPORLULAR
ŞAMPİYONLUĞU DOYASIYA KUTLADI
Başta Isparta Valiliği önündeki 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı olmak üzere Hükümet Caddesi ve Kafeler Caddesine akın eden çok sayıda vatandaş Cumhuriyet Meydanında takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Ellerinde meşaleler ve Trabzonspor bayrakları ile şampiyonluk coşkusu yaşayan vatandaşlar müzik eşliğinde horon oynadı.
MEYDANA AKIN ETTİLER…
Kutlamalar doğrultusunda şehrin hemen hemen her mahallesinden çok sayıda vatandaş meydana akın etti. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken havai fişeklerle kutlamalar gece boyu sürdü.
‘SİLAH ATILMASIN’ UYARISI
7'den 70'e Trabzonspor taraftarları burada sloganlar atarak takımlarına destek verdi. Vatandaşlara kutlamalar çerçevesinde silah kullanılmaması konusunda uyarılarda bulunuldu.
ISPARTA'DAKİ TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINDAN GÖRÜNTÜLER



Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °