Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta’daki Eviniz; Hotel Altuğ Yeniden Hizmetine Başladı

Isparta’daki Eviniz; Hotel Altuğ Yeniden Hizmetine Başladı

ISPARTA 2.06.2020 07:53:00 0
Isparta’daki Eviniz; 
Hotel Altuğ
Yeniden 
Hizmetine
Başladı
Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde yaklaşık 2,5 aydır kapalı kalan Isparta’nın en nezih Otellerinden olan Hotel Altuğ dün itibariyle yeniden açılarak hizmetlerine devam ediyor. İşletmeci Şükrü Altuğ; “Isparta halkımıza ve Isparta'mıza gelen değerli misafirlerimize en güzel hizmeti vermenin heyecanını yeniden yaşıyoruz” dedi.
 
Isparta Şehir Merkezinde Mimar Sinan Caddesinde hizmet veren Hotel Altuğ, 1 Haziran tarihi itibari ile yeniden hizmete başladı.
ALTUĞ; “KORONAVİRÜSLE
MÜCADELE DEVAM EDİYOR”
Hotel Altuğ İşletmecisi Şükrü Altuğ, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve ilimizde Koronavirüsle mücadele devam etmektedir. Bu doğrultuda, devletimiz bu belanın bir an önce def edilmesi için bir takım önlemler almış ve almaya devam etmektedir.
“TÜM DEZENFEKTE VE HİJYEN
TEDBİRLERİMİZİ ALDIK”
Koronavirüs (Covid – 19) sebebiyle önlem amaçlı olarak devletimizin almış olduğu karar çerçevesinde 21 Mart’tan bu yana hizmete ara verdiğimiz otelimiz, tüm dezenfeksiyon ve hijyenik önlemleri alarak 1 Haziran 2020 tarihi yani dün  itibariyle hizmete açılmış bulunmaktadır.
“HİZMET HEYECANINI
YENİDEN YAŞIYORUZ”
Bu doğrultuda 1 Haziran itibariyle Isparta halkımıza ve Isparta'mıza gelen değerli misafirlerimize en güzel hizmeti vermenin heyecanını adeta yeniden yaşıyoruz" dedi.
“KALİTELİ HİZMET,
UYGUN FİYAT”
Otelin fiyatı, rahatlığı, imkanları baz alındığında kentteki akranlarına göre bir kat daha iyi olduğunu vurgulayan Altuğ; “Otelimiz, Isparta bölgesinin 1. sınıf otellerindendir. Vizyonumuzu oluşturan temel ilkelerimizden biri, içinde bulunduğumuz turizm sektöründe, yüksek kalitede hizmet ve daimi müşteri memnuniyetidir. Bu temel etrafında Misyonumuz, çağımızın getirdiği yeniliklere adapte olarak, kendimizi yenilemek ve değerli misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir. Tüm bunları gerçekleştirirken daimi hedefimiz, standartlarında Isparta bölgesinin temiz, dürüst bir oteli olmak ve bu birikimi kurumsal ve bireysel anlamda geliştirmek ve genişletmektir” dedi.
HOTEL ALTUĞ İLETİŞİM;
Mimar Sinan Cad. 1738 Sok. No:2 (Gülbirlik Rosense Fabrika Satış Mağazası Çaprazı-Turkcell / Vodafone arası) Merkez/Isparta
0 246 232 26 24
twitter/hotelaltug
facebook/hotelaltug
instagram/hotelaltug
www.hotelaltug.com
hotelaltug@hotmail.com

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °