Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta’da Yayın Yapan Radyo Kuruluşları İsyanda!

Isparta’da Yayın Yapan Radyo Kuruluşları İsyanda!

ISPARTA 8.02.2022 11:30:00 0
Isparta’da Yayın
Yapan Radyo
Kuruluşları 
İsyanda!
Isparta Yerel Medya Kuruluşlarından Kamuoyuna yaptıkları duyuru ile Isparta'da 3 Şubat Perşembe gününden bu yana kar yağışı sonucu meydana gelen geniş çaplı elektrik kesintisi nedeniyle isyan etti.
 
Söz konusu açıklamada şöyle denildi, “Isparta’da yayın yapan yerel ve ulusal medya kuruluşlarının ve TRT’nin yayın vericilerinin bulunduğu Isparta Merkez Kirazlıdere ve Kayı Tepesi mevkînde devam eden elektrik arızası sebebiyle Isparta halkına karasal radyo ve TV yayınları verilememektedir.
 
Biz yerel yayın yapan medya kuruluşları olarak karasal yayınlarımızı yapamamanın, reklam veren firmalarımızın reklamlarını halkımıza ulaştıramamanın derdi içerisindeyiz. 5 gündür devam eden bu aksaklığın zaten zor durumda olan yerel yayın kuruluşlarının maddi ve manevi anlamda daha da zor duruma düşmesine sebebiyet vermiştir.
 
Gerekli mercilere müracaat edilmesine rağmen halen daha vericilerimizin bulunduğu bölgede elektrik arızası giderilememiştir.
 
 Başta bölgenin elektriğini SAĞLAYAMAYAN CK Akdeniz EDAŞ firması olmak üzere, yerel ve merkezi yönetim kadrosunda bulunan yöneticilerimize gerekli hassasiyeti göstermeleri ve bu sorunun bir an evvel çözülmesini yerel yayın yapan medya kuruluşları olarak beklemekteyiz” denildi.
İşte duyuruda imzası olan Radyo Kuruluşları:
Arkadaş Fm
Evrensel Fm
Fm 32
Radyo Dilara
Radyo BRT
Romantik Ses

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °