Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta’da Tam Kapanma Denetimleri

Isparta’da Tam Kapanma Denetimleri

ISPARTA 2.05.2021 10:16:00 0
Isparta’da 
Tam Kapanma 
Denetimleri
Koronavirüs tedbirleri kapsamında 29 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasında sürecek olan tam kapanma kapsamında polis ekipleri Isparta’da hem şehir içinde hem de şehirlerarası bağlantı yollarında denetim yaptı. Ekipler yaptıkları denetimlerde vatandaşların görev belgeleri ile seyahat izin belgelerini kontrol etti.
 
POLİS EKİPLERİ TAM
KAPANMA DENETİMİ YAPTI
Isparta’da Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanacak olan 29 Nisan 2021’de başlayan tam kapanma süreci kapsamında denetim yapıldı. Isparta’da kentin çeşitli noktalarıyla şehirlerarası bağlantı noktalarında polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde vatandaşların görev belgeleri ile seyahat izin belgeleri kontrol edildi.
İZİN BELGELERİNE BAKILDI
Hastaneye gidecek olan vatandaşların ise hastane randevularına bakılırken, gerekli izin belgeleri olmayan vatandaşlara cezai işlem yapıldı. Öte yandan; Isparta’yı Antalya’ya bağlayan karayolu üzerinde Sav Kontrol noktasında, Üniversite Kavşağı polis noktasında, İstanbul Caddesinde ve Kaymakkapı Meydanında olmak üzere şehrin çeşitli noktalarında polis ekipleri denetim yaptı. Şehirlerarası seyahat eden otobüsleri de denetleyen ekipler yolculardan seyahat izin belgelerini göstermelerini istedi.
DENETİMLER 17 MAYIS’A KADAR SÜRECEK
Yapılan denetimlerde vatandaşların belgelerini eksiksiz yanlarında bulundurması ve herhangi bir sorunun yaşanmadığı görüldü. Denetimler 29 Nisan - 17 Mayıs tarihlerinde yapılmaya devam edeceği öğrenildi.
 

Anahtar Kelimeler: kapanmadenetimleri ıspartadatam
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °