Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Isparta’da Şehit ve Gazi Aileleri İçin; Kermes Düzenlendi

Isparta’da Şehit ve Gazi Aileleri İçin; Kermes Düzenlendi

ISPARTA 13.07.2021 13:50:00 0
Isparta’da Şehit ve Gazi Aileleri İçin; 
Kermes 
Düzenlendi
Isparta Milli İrade Platformu’nun öncülüğünde KADEM ve 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla Şehit ve Gazi yakınları yararına 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Kermes düzenlendi.
 
KERMESE BÜYÜK İLGİ
Isparta’da Şehit ve Gazi Aileleri için kermes düzenlendi. Kermesten elde edilecek gelir şehit ve gazi ailelerinin çocuklarının eğitimine katkı sunmak için kullanılacak. Valilik önündeki 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanındaki kermes 2 gün boyunca açık kalacak. Kermese destek veren derneklerin hanım üyelerinin yapmış olduğu pasta ve börekler ile yemeklerin yer aldığı kermes, vatandaşlardan da ilgi görüyor.
AKÇİL; “AMACIMIZ ŞEHİT VE
GAZİ AİLELERİNE KATKI SUNMAK”
Kermesten elde edilen gelirin şehit ve gazi ailelerinin ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacağını belirten Milli İrade Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, bundan böyle kermesin her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirmeyi planladıklarını ve amaçlarının şehit ve gazi ailelerine yardım ve çocuklarının eğitimine katkı sunmak olduğunu söyledi.
VALİ SEYMENOĞLU’NDAN
KERMESE ZİYARET
Öte yandan, Vali Ömer Seymenoğlu, bugün saat 13.30’da Valilik önündeki kermesi ziyaret ederek kermes düzenleyicisi STK’lardan konu hakkında bilgiler aldı ve teşekkür etti.
“EMEĞİ GEÇEN HERKESE
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yardımı tüm şehit ve gazi ailelerimize ve onların çocuklarının n eğitim faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla yapıyoruz. Kermesimizin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız da sağolsunlar kermesimize büyük ilgi gösteriyor ve destek veriyorlar. Ben, bundan dolayı Isparta halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
KERMESTEN GÖRÜNTÜLER:





Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °