Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta’da Köşe - Bucak CORONAVİRÜS Temizliği

Isparta’da Köşe - Bucak CORONAVİRÜS Temizliği

ISPARTA 22.03.2020 09:52:00 0
Isparta’da Köşe - Bucak CORONAVİRÜS Temizliği
Isparta’da yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında kamu hizmet binaları, camiler, okullar ve kültür merkezlerinde ilaçlama çalışması sürüyor.
 
Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs tehdidinin Türkiye'ye ulaşmasının ardından ülke genelinde tedbirler artırılırken Isparta’da halkın ortak kullandığı alanlarda ilaçlama çalışmaları yapılıyor.
ŞEHİRDE HER YER
DEZENFEKTE EDİLİYOR
Koronavirüs önlemleri kapsamında, henüz Türkiye’de vaka görülmemişken Şubat ayı sonundan beri halkı bilgilendiren, belediye hizmet binalarına el dezenfektanları yerleştiren Isparta Belediyesi kamu binaları ve halka açık alanlarda yürütülen genişletilmiş ilaçlama çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
KÖŞE – BUCAK
KORONAVİRÜS TEMİZLİĞİ
Çalışma kapsamında Isparta Belediyesi ana hizmet binası, belediye hizmet araçları ve otobüs durakları ilaçlandı. Öte yandan, şehirdeki tüm kurum ve kuruluşlar da özel dezenfektan ilaçlarıyla ilaçlandı. Ayrıca şehirdeki merkezi camiler de ilaçlandı.
KORONAVİRÜSLE
MÜCADELE DEVAM EDECEK…
Özel kıyafetli personeller tarafından yapılan ilaçlama çalışmalarında kamu binalarında iç mekanlar, bürolar, salonlar, fuayeler, tuvaletler, bahçeler ve tüm ortak kullanım alanları etkili solüsyonlarla dezenfekte ediliyor. İlaçlama çalışmalarında kullanılan dezenfektanlar virüslerde etkili olurken halk sağlığına zarar vermiyor. Koronavirüse karşı başlatılan ilaçlama çalışmaları ilçe genelinde periyodik ve yoğun bir programla devam edeceği belirtildi.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °