Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Isparta’da K. Maraş Dondurmaları’nın Tek Adresi; İrfando Dondurmaları

Isparta’da K. Maraş Dondurmaları’nın Tek Adresi; İrfando Dondurmaları

ISPARTA 20.07.2020 13:14:00 0
Isparta’da K. Maraş Dondurmaları’nın Tek Adresi; 
İrfando
Dondurmaları
Ünü ülke sınırlarını çoktan aşan ve tanınmış bir markası olan Kahraman Maraş’ın meşhur Döğme Dordurmasının Isparta’daki tek adresi Kahramanmaraşlı Dondurma Ustası İfran Bozdepe’nin ‘İrfando’ Dondurma Satış Merkezleri. Gül’den Lavanta’ya kadar onlarca çeşit dondurma üretimi yaptıklarını söyleyen Boztepe; “Tüm Isparta halkımızı bu lezzeti tatmaya davet ediyorum” dedi.
 
BOZTEPE; “K. MARAŞ’IN DÖĞME
DONDURMASINI ISPARTA’YA GETİRDİM”
Aslen Kahramanmaraşlı olan ve yıllardır Isparta’da, Isparta halkına dordunma hizmeti veren İrfando Dordurmaları’nın sahibi İrfan Boztepe, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Kahramanmaraş, özellikle Maraş Dondurması ile Türk mutfağında hatırı sayılır bir yere sahip ancak Kahramanmaraş’tan yolu geçenler bilirler ki, bu güzide şehrimiz aynı zamanda bir lezzet diyarıdır.

“HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”
Ben de yıllar önce memleketim Kahramanmaraş’tan Isparta’ya geldim ve orada yaptığım hakiki Maraş Döğme Dondurmasını Isparta’da üreterek değerli Isparta halkımızın damak tadına sundum.

“İRFANDO DONDURMALARI
BİR MARKADIR”
Bilindiği gibi; Kahramanmaraş’ın meşhur dondurmasının ünü ülke sınırlarını çoktan aşan ve tanınmış bir marka haline gelmiştir. Keçi sütünden yaptığımız bu dondurmayı yalayarak yemeye imkan yoktur. Onun için yanına çatal bıçak koyarak servis yapmaktayız.

“GERÇEK MARAŞ DONDURMASININ
TADINA VARMAK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ”
Yıllardır olduğu gibi bunda sonra da Isparta halkımıza Kahramanmaraş’ımızın bu meşhur döğme dondurmasını sunmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda, dondurmamızı tatmak için tüm Isparta halkımızı Isparta’da Kahramanmaraş Döğme Dondurmalarının tek markası olan ‘İrfando’ dondurmalarını tatmak üzere Eğirdir Yolu üzerindeki Üretim Fabrikamızın yanındaki mekanımıza veya Isparta Çarşı Polis Karakolu üzeri ile eski Müftülük ilerisindeki Şubelerimize bekliyorum. Sizin de keyif alacağınızı düşünüyorum. Siz de bu muhteşem lezzet yolculuğuna çıkmayı planlıyorsanız mekanlarımıza gelebilirsiniz” dedi.

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °