Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta’da Hava Nasıl Olacak? Sıcaklıklar Yükseliyor!

Isparta’da Hava Nasıl Olacak? Sıcaklıklar Yükseliyor!

ISPARTA 11.07.2022 04:28:00 0
Isparta’da Hava Nasıl Olacak? 
Sıcaklıklar 
Yükseliyor!
Meteoroloji, Isparta’da hava sıcaklıklarının bugünden itibaren artışa geçeceği duyurdu. Öyle ki, bugün 27 derece olan sıcaklık dereceleri 32 dereceye kadar çıkacak.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün beş günlük hava tahmin haritaları güncellendi. Yayınlanan haritalara göre yurt genelinde çok sayıda ilde sıcaklıkların yükselişe geçeceği ve özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi olmak üzere bazı illerde termometrelerin 40 dereceyi göreceği kaydedildi. Diğer yandan Karadeniz bölgesi için şiddetli rüzgar uyarısı yapıldı.
PEKİ BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK?
İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan 5 günlük hava tahmin raporlarında yurt genelinde sıcaklıkların yükseleceği ve çok sayıda ilde termometrelerin 30 derecenin üstünü göstereceği belirtildi.
BAZI İLLERDE ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE
SICAKLIKLAR 40 DERECEYE KADAR ÇIKACAK.
Hava sıcaklığının 37 derece ölçüldüğü Antalya'da, vatandaşlar ve turistler denizde yüzmenin keyfini yaşadı. Antalya Meteoroloji Bölge Hava Tahmin Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte hava sıcaklığı 37, nem oranı ise yüzde 25 olarak ölçüldü.
ISPARTA’DA HAVA NASIL OLACAK?
Isparta’da ise hava sıcaklıkları yükselmeye devam edecek. Meteoroloji, Isparta’da hava sıcaklıklarının bugünden itibaren artışa geçeceği duyurdu. Öyle ki, bugün 27 derece olan sıcaklık dereceleri 32 dereceye kadar çıkacak.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °