Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta’da Evler Pahalandı, Konut Satışı Arttı; Pahalılığı Dinleyen Yok!!!

Isparta’da Evler Pahalandı, Konut Satışı Arttı; Pahalılığı Dinleyen Yok!!!

ISPARTA 27.06.2022 20:44:00 0
Isparta’da Evler Pahalandı, Konut Satışı Arttı; 
Pahalılığı 
Dinleyen 
Yok!!!
Ekonomide fahiş fiyat artışları vatandaşları derinden etkilerken, Isparta’da evlerde yaşanan pahalılık satışların artmasına neden oldu. İnsanlar, pahalılığa aldırış etmeden ev almaya devam ediyor.
 
Ekonomik sıkıntıların boy gösterdiği ülkemizde ev ve motorlu taşıt fiyatlarında yüzde 400’leri aşan ciddi artışlar yaşandı. Ev ve araç almanın artık imkansız olduğu söylense de insanlar, bu pahalılığa aldırış etmeden alım satıma devam ediyor. Buna gerekçe olarak ta alıcılar, fiyatların gelecek aylarda daha da artmasından endişe ettikleri için biran önce pahalılığa aldırış etmeden ev sahibi olmanın çabasında olduklarını söylüyor. Bu durumda insanlarda büyük bir endişe ve belirsizliğe neden oluyor.
GÖZLER HAZİRAN AYINDA
İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğünün yaptığı Mayıs ayı konut satışı araştırmasına İl genelinde Nisan ayındaki konut satışı Mayıs ayında daha da arttığı gözlendi. Türkiye Isparta’ya göre konut satışı beklenenin tam aksine dönen ibre önümüzde ki ay bakalım nasıl istatistiklere yansıyacak? Tüm gözler gelecek ayki açıklanacak yeni araştırmalar çevrildi.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °