Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta’da da aynı cezayı yediler; Sakın Kavga Etmeyin!

Isparta’da da aynı cezayı yediler; Sakın Kavga Etmeyin!

ISPARTA 14.04.2020 08:08:00 0
Isparta’da da aynı cezayı yediler; 
Sakın 
Kavga
Etmeyin!
Bugünlerde sakın kavga etmeyin. Zira, kavga eden veya kavgaya karışan herkese Valiliklerin İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği ‘Sosyal Mesafe’yi ihlal ettiği gerekçesiyle 3 bin 150’şer lira para cezası veriliyor. Isparta’da da kavga eden 5 kişinin aynı cezaya çarptırıldığı bildirildi.
 
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve dolayısıyla Isparta’da Koronavirüs tehdidi sürüyor. Dolayısıyla, bu salgın hastalıkla ilgili alınan tedbirler de her geçen gün artarak devam ediyor.
KAVGAYA KARIŞAN HERKESE 3 BİN 150
LİRA PAZA CEZASI VERİLİYOR
Bu konuda edinilen bilgilere göre; Türkiye genelinde şuana kadar içinde Isparta’nın da bulunduğu toplam 23 ilde kavga olayı meydana geldiği ve kavgaya karışan toplam 128 kişiye Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uymadığı gerekçesiyle 3 bin 150’şer lira para cezası verildiği öğrenildi.
SAKIN KAVGA ETMEYİN!
Bilindiği gibi, Valilikler bünyesinde hizmet veren İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulları, Bilim Kurulunun kararları doğrultusunda tüm illerde ‘sosyal mesafe’ kararı almış ve bu karara uymayan başta cadde ve sokaklarda birbirine çok yakın yürüyen kişiler olmak üzere kavga edenlere de bu kurala uymadıkları gerekçesiyle ceza yazılıyor. Onun için siz siz olun Koronavirüs tehdidinin tüm hızıyla devam ettiği bugünlerde sakın kavga etmeyin.
ISPARTA’DA 5 KİŞİ DE
AYNI AKİBETE UĞRADI
Isparta’da kavga eden veya kavga olayına karışan 5 kişiye de sosyal mesafeye aykırı hareket ettikleri gerekçesiyle 3 bin 150’şer lira para cezası kesildiği öğrenildi.
 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °