Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Isparta’da Cadde ve sokaklar boşaldı: Vatandaşın CORONAVİRÜS Tedbiri!

Isparta’da Cadde ve sokaklar boşaldı: Vatandaşın CORONAVİRÜS Tedbiri!

ISPARTA 18.03.2020 08:33:00 0
Isparta’da Cadde ve sokaklar boşaldı: 
Vatandaşın 
CORONAVİRÜS
Tedbiri!
Dünya ülkelerinde ölümlere sebep olan korona virüsün Türkiye’de görülmesinin ardından alınan önlemler kapsamında Isparta’da da vatandaşlar evine çekildi. Sokaklar, caddeler ve meydanlar bomboş kaldı.
 
Okulların tatil edilmesi ile birlikte Isparta’da hiç alışık olunmayan bir gün yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor. Tedbir amaçlı kimsenin sokağa çıkmadığı şehirde meydanların yanı sıra cadde ve sokaklar bomboş kaldı.
MESAİ GÜNÜ OLMASINA
RAĞMEN HER YER BOŞ…
Milli Eğitim bakanlığı tarafından alınan tedbirler kapsamında 13 Mart Cuma günü son dersi işledikten sonra 2 hafta okullarda eğitime ara verilmesi ile 16 Mart pazartesi günü yani önceki gün Ispartalılar hiç alışık olmadıkları bir güne uyandı. Mesai günü olmasına rağmen okullar kapalı olduğu için öğrenciler dışarı çıkmayınca şehrin meydanı, cadde ve sokaklar bomboş kaldı.
CADDE VE SOKAKLARDA
İN – CİN TOP ATIYOR…
Sair günlerde iğne atsan yere düşmez görüntülerin yaşandığı Isparta Kaymakkapı Meydanı'nda zorunlu olarak dışarı çıkanlar ve müşteri bekleyen taksicilerden başka kimsenin olmaması objektiflere bu şekilde yansıdı.
Şehrin diğer bir işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi 6 Mart Caddesi ile civarındaki Cafeler Caddesi de mesai günü olmasına rağmen son yılların en sakin günlerinden birini yaşadı.
VATANDAŞLAR EVDEN
DIŞARI ÇIKMIYOR…
Isparta’da Koronavirüs nedeniyle cadde ve sokaklar boş kaldı. Zira, vatandaşlar, koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalmayı tercih ediyor. Sağlık Bakanlığı korona virüs tedbirlerini açıklamasının ardından İçişleri Bakanlığı da alınan yeni tedbirleri hayata geçirdi. Dünya ülkelerinde ölümlere sebep olan koronavirüsün Türkiye’de görülmesinin ardından Isparta’da da vatandaşlar evlerinden dışarı çıkmıyor. Okulların tatil olması, çay ocakları, kafe ve kahvehanelerin de kapatılmasıyla birlikte Isparta’da tam sessizlik ortamı yaşanmaya başladı.
 

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °