Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta’da Bundan Sonra Hava Durumu Nasıl Olacak? Yağışlar Devam Edecek mi?

Isparta’da Bundan Sonra Hava Durumu Nasıl Olacak? Yağışlar Devam Edecek mi?

ISPARTA 14.12.2020 13:22:00 0
Isparta’da Bundan Sonra Hava Durumu Nasıl Olacak? 
Yağışlar 
Devam 
Edecek mi?
Isparta’yı üç gündür etkisi altına alan sağanak yağış ve yer yer fırtına devam edecek mi? Meteoroloji, söz konusu yağışların bu gece itibariyle sona ereceğini ve şehirde hava durumunun 15 Aralık Salı günü itibariyle parçalı bulutlu olacağını bildirdi.
 
Türkiye genelinde geçtiğimiz Cuma gününden bu yana süren şiddetli fırtına ve sağanak yağış yerini güneşli günlere bırakıyor. Önümüzdeki günlerde sıcaklıkların artarak, mevsim normali değerlerinin üzerine çıkması bekleniyor. Ancak uzmanlar, sıcaklıkların yükselmesinin ardından yeniden soğuyan havanın atmosferde kararsızlığa neden olabileceğini vurgulanıyor. Tahminlere göre bu durum, hayatı olumsuz etkileyen sağanak yağış, dolu ve hortum gibi hava olaylarının devam edeceğini işaret ediyor.
YETKİLİLERİN UYARILARINI
YAKINDAN TAKİP EDİN!
Öte yandan; Son yıllarda sıkça yaşanan şiddetli yağış ve dolu nedeniyle meydana gelebilecek can ve mal kaybının önüne geçmek için vatandaşların, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarını takip etmesi gerektiği ifade ediliyor.
ISPARTA’DA GÜNEŞLİ
GÜNLER YENİDEN BAŞLIYOR
Bu doğrultuda; Meteoroloji bugün en yüksek 9, en düşük 5 derece olan Isparta’da hava sıcaklıkları yarından itibaren günlerin parçalı bulutlu ve güneşli olmasından dolayı en yüksek 13, en düşük 8 dereceye kadar yükseleceği açıklandı.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °