Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta’da Bu Müdürün Yeri Nasıl Doldurulacak?

Isparta’da Bu Müdürün Yeri Nasıl Doldurulacak?

ISPARTA 11.07.2022 10:02:00 0
Isparta’da 
Bu Müdürün Yeri 
Nasıl Doldurulacak?
Isparta’da 10 yıl görev yapan ve adeta şehri sporda çağ atlatan ancak, tüm bu başarılı çalışmalarına rağmen Hatay’a tayin edilen Murat Gevrek’in yeri bir türlü doldurulamıyor.
 
10 YILDA ISPARTA’YI
SPORDA ÇAĞ ATLATTI
Aslan Senirken Büyükkabacalı olan ve göreve başladığı 2011 yılından itibaren azimli ve çalışkanlığı ile birlikte beş binlerde olan lisanslı sporcu sayısını 35 binlere çıkaran, aktif spor branş sayısını 45’lere taşıyan, yaz spor okullarındaki 500 - 600 olan öğrenci sayısını her yaz 19 binlere ulaştıran. Atletizm, Halter, Güreş, Okçuluk, Judo, Boks, Atıcılık, Cimnastik, Yüzme, Masa Tenisi, Taekwando gibi bir çok branşta şampiyonalar yetiştirip milli takımlara sporcu kazandıran, 90’lı yıllarda kapatılan yelken branşını tekrar açarak her yıl yüzlerce çocuğumuza yelken eğitiminin verilmesine, kış dönemleri her isteyen çocuğumuza ücretsiz Kayak temel eğitimi verilmesine vesile olan, defalarca yılın en başarılı bürokratı ödülüne layık görülen, mütevazi ve samimi duruşu ile toplumun her kesimi tarafından sevilen ve takdir edilen başarılı bir bürokrattı.
SPORA VE SPORCUYA KATKISI ÇOK BÜYÜKTÜ
TESİSLEŞMEDE BÜYÜK ATILIMLARA İMZA ATTI
Isparta’da Ispartaspor’a olan büyük katkılarının yanında Isparta’ya Işıkken Mahallesinde 5 bin kişilik Kapalı Spor Salonu kazandıran, Atatürk Stadyumu’nu baştan sona tadilattan geçirerek modern hale getiren, Stadyum arkasına şehre Gençlik Merkezi kazandıran çalışkan bir bürokrattı.
SİYASETE KURBAN GİTTİ
Ancak, tüm bu gelişmelere karşın Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta’da birçok çalışkan bürokrat gibi o da siyasete kurban edildi ve Hatay’a gönderildi. Isparta halkı müdürünü geri istiyor.
HATAYLILAR ÇOK SEVİYOR
Yaklaşık 7 aydır Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Murat Gevrek, çalışkanlığı, efendiliği ve azmiyle Hataylıların da en sevdiği müdür konumuna geldi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °