Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta’da Başkan Yok: Vekaletli Katılım!

Isparta’da Başkan Yok: Vekaletli Katılım!

ISPARTA 15.01.2020 17:51:00 0
Isparta’da Başkan Yok: 
Vekaletli 
Katılım!
Isparta merkez dahil 13 ilçe ve 9 Belde Belediye Başkanı Türkiye Belediyeler Birliği toplantısına katılmak için Ankara’ya gitmeleri nedeniyle bugünkü İl Koordinasyon Toplantısına katılamadılar. Toplantıda bir çok belediye başkanının koltuğu boş kalırken, bazılarının yerine ise başkan vekilleri katıldı.
 
TÜRKİYE BELEDİYELER
BİRLİĞİ ANKARA'DA TOPLANDI
Türkiye Belediyeler Birliği’nin 2020 yılının il toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda; 2019 yılı değerlendirmesi yapıldı. Söz konusu toplantıya, Türkiye’deki tüm belediye başkanları davet edildi ve katılım sağlandı.
ISPARTA’DAKİ BAŞKANLAR
TOPLANTIYA GİDİNCE…
Isparta Valiliğinin 2020 yılının ilk koordinasyon toplantısı bugün Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) toplantı salonunda gerçekleştiridi. Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında yapılan toplantıya; Bölge Müdürleri, Daire Müdürleri ve bazı Sivil Toplum Kuruluşu (STK) başkan ve temsilcileri ile bazı ilçe ve belde belediye başkan vekilleri katıldı.
BAŞKANLAR YOK VEKİLLERİ VAR!...
Toplantıda konuşmak için söz alan Belediye Başkan Vekillerinin ‘Başkanımız Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısına gittiği için ben geldim’ sözü üzerine Vali Ömer Seymenoğlu; “Evet, sanıyorum tüm başkanlarımız Belediyeler Birliği Toplantısına gitmiş. Onun için bugün toplantıya katılamadılar” dedi.  
KOLTUKLAR BOŞ KALDI
Söz konusu toplantıya Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen şehirde olmadığı için Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk katıldı. Belediye Başkanlarının Ankara’daki toplantıya katılmaları nedeniyle İl Koordinasyon Toplantısındaki koltukları da boş kaldı.
TOPLANTIYA KİMLER DAVET EDİLDİ?
Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısına; Isparta Merkez Belediyesi ile birlikte; Aksu, Atabey, Eğirdir, Gelendost, Gönen, Keçiborlu, Senirkent, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Uluborlu, Yalvaç, Yenişarbademli İlçe Belediyeleri ile Kuleönü, Sav, Sarıidris, Güneykent, Senir, Büyükkabaca, Çarıksaraylar, Çiçekpınar ve Hüyüklü Belediye Başkanlarına katılım daveti yapıldığı ve davet edilen belediye başkanlarının da tamamına yakınının söz konusu toplantıya katıldığı bildirildi. 
 

Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °