Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta CHP’nin ‘Tarla Ziyaretleri’ Sona Erdi: Üretici Sahipsiz Değildir

Isparta CHP’nin ‘Tarla Ziyaretleri’ Sona Erdi: Üretici Sahipsiz Değildir

ISPARTA 12.06.2020 08:04:00 0
Isparta CHP’nin ‘Tarla Ziyaretleri’ Sona Erdi: 
Üretici
Sahipsiz
Değildir
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Örgütünün, İl Başkanı Yalım Halıcı Başkanlığında 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde başlattığı ‘Üreticiyi yerinde ziyaret’ programı dün itibariyle sona erdi. İl Başkanı Yalım Halıcı; “Gül üreticimizin de, kiraz üreticimizin de, elma üreticimizin de kaderine terk edildiğini gördük. Ama biz Isparta’mızın tüm değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.
 
CHP, HER ZAMAN ÇİFTÇİNİN YANINDA
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Örgütünün, İl Başkanı Yalım Halıcı Başkanlığında oluşturulan bir heyetle 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde  ‘Üreticiyi yerinde ziyaret’ programı başlattı.
HALICI; “ÇİFTÇİ SORUNLARINA
ÇÖZÜM BEKLİYOR”
Çiftçiye, üreticiye destek amacıyla başlattıkları programın dün itibariyle sona erdiğini ve programın son gününe CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın da katıldığını ifade eden CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yaklaşık bir aydır tarlalarda, bahçelerdeyiz. Eğirdir’de elma üreticimizi, Gönen ve Keçiborlu’da gül üreticimizi, Uluborlu’da kiraz üreticimizi bizzat tarlasında, bahçesinde ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Ancak, yaptığımız tüm görüşmelerde üreticimizin, çiftçimizin sorunlarının dağ kadar olduğunu ve çözüm beklediklerini gördük.
“ISPARTA’MIZIN TARIMSAL
DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Dolayısıyla Gönen Güneykent’te gül bahçelerimizi ziyaret ederek başladığımız ve bir aydır süren programımızı dün Eğirdir Gölü kenarında sonlandırdık. Isparta’mızın bütün değerlerine hemşehrilerimizle birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz. Gülümüz de, gölümüz de, elmamız da, kirazımız da sahipsiz değildir. Hemşehrilerimiz merak etmesin, Isparta’nın tüm değerlerine sahip çıkacağız. Bu doğrultuda dün son olarak; Eğirdir gölümüzde yaşanan kuraklık ve kirlilik tehlikesine dikkat çekmek için Genel Başkan yardımcımız Gülizar Biçer Karaca ile basın açıklaması yaptık. Çiftçimize destek noktasında çalışmalarımız devam edecek” dedi.
 
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °