Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta Büro Memur – Sen Yönetim Kurulu Üyesiydi; Aşıya Direnen Sendikacı Covid – 19’dan Vefat Etti

Isparta Büro Memur – Sen Yönetim Kurulu Üyesiydi; Aşıya Direnen Sendikacı Covid – 19’dan Vefat Etti

ISPARTA 25.09.2021 13:24:00 0
Isparta Büro Memur – Sen Yönetim Kurulu Üyesiydi; 
Aşıya Direnen
Sendikacı 
Covid – 19’dan
Vefat Etti
Isparta Büro Memur – Sen Yönetim Kurulu Üyesi olan ve ilk zamanlarda aşı olmamakta ısrar eden ancak daha sonra aşı olma kararı alarak ilk aşısını olan 112 Acil Çağrı Merkezi Personeli Cavit Çiftçi Covid – 19 hastalığına yakalanarak dün akşam vefat etti.
 
Covid – 19 pandemisi can almaya devam ediyor. Bunun son örneği dün yaşandı ve bir kişi daha Covid – 19’dan vefat etti. Eğirdir Yolu üzerindeki 112 Acil Çağrı Merkezi’nde görevli olan ve aynı zamanda Büro Memur – Sen Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi olan Cavit Çiftçi Covid – 19’dan tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Merhum Çiftçi’nin ilk zamanlarda aşı olmamakta ısrar ettiği, daha sonra ise bu ısrarından vazgeçerek aşı olma kararı alıp geçtiğimiz ay ilk doz aşısını olduğu öğrenildi.
AKDOĞAN KÖYÜNDE
SON YOLCULUĞUNA
UĞURLANDI
Yakalandığı Covid – 19 pandemisi nedeniyle dün akşam vefat eden 112 Acil Çağrı Merkezi personeli Cavit Çiftçi, bugün öğle namazına müteakip memleketi Eğirdir ilçesine bağlı Akdoğan köyünde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
BAŞKAN AKTAŞ’TAN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Büro Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Abdurrahman Aktaş, merhum Cavit Çiftçi için taziye mesajı yayınladı. Başkan Aktaş mesajında; “Kendisiyle yıllardır birlikte çalıştığımız, çalışkan, saygın ve her zaman güler yüzlü arkadaşımız, kardeşimiz Yönetim Kurulu Üyemiz Cavit Çiftçi’yi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Cavit abimize şansım ve sendikamız adına Allah'tan Rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz” dedi.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °