Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta – Burdur Tabip Odası Başkanlığında; Nöbet Değişimi

Isparta – Burdur Tabip Odası Başkanlığında; Nöbet Değişimi

ISPARTA 3.09.2020 09:09:00 0
Isparta – Burdur Tabip Odası Başkanlığında; 
Nöbet 
Değişimi
Isparta-Burdur Tabip Odası Başkanlığı 15-16 Ağustos 2020 tarihlerinde yapılan Genel Kurul Toplantısı’ nda yeni yönetimini belirlendi. Tabip Odası Başkanlığı’ nda yapılan Devir Teslim Töreni ile Dr. Mehmet Ali GÖKÇE yeni seçilen Prof. Dr. Nermin KARAHAN ve ekibine görevini devretti.
 
Yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu. Başkan: Prof. Dr. Nermin KARAHAN Genel Sekreter: Dr. Musa BACAKSIZ Sayman: Dr. Tevfik Serkan ÖZKAN Veznedar: Dr. Erdal ÖZKES Üye: Prof. Dr. Süleyman Serhat GÜRPINAR Tabip Odası’ nın yeni Başkanı Dr. Nermin KARAHAN’ ın ilk açıklamaları şöyle: “Yapılan Genel Kurul’ da seçimi kazanarak 20 Ağustos 2020 tarihinde Isparta - Burdur Tabip Odası Başkanı olarak göreve başlamış bulunmaktayım.
 
Isparta -Burdur Tabip Odasının ilk kadın başkanı olarak bu görevi üstlenmekten dolayı gurur duyuyorum. Bana bu sorumluluğu veren meslektaşlarıma ve değerli yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Yeni dönemde Yönetim Kurulu olarak hedefimiz devir aldığımız bayrağı daha ileri seviyeye taşımaktır. Seçilen arkadaşlarım yıllardır kurullarda ve komisyonlara görev almış gerçekten çalışmaya ve emek harcamaya gönüllü hekimlerimizdir.
 
Türkiye’nin sağlık açısından yaşamakta olduğu şu zor dönemden gerek halkımızın sağlık sorunlarının çözümü gerekse hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın her gün artan ve ağırlaşan çalışma koşulları konusunda da büyük sorumlulukla karşı karşıyayız. Amacımız halkımızın sağlığını esas alarak tüm meslektaşlarımızı kapsayacak şekilde etkin bir hizmet vermek olacaktır. Tek gayemiz hekimlerimize ve halkımıza hizmet etmek ve hekimlik adına Odamızı daha da güçlendirmektir.
 
Önceliğimiz özlük haklarımız, halk sağlığı, çevre sağlığı ve koruyucu hekimlik olup tüm meslektaşlarımızı kapsayacak ve katılımlarını sağlayacak şekilde çalışmalarımızı yönlendireceğiz” dedi.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °