Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Birlik Haber – Sen’den; Birlik Beraberlik Buluşması

Isparta Birlik Haber – Sen’den; Birlik Beraberlik Buluşması

ISPARTA 28.03.2022 07:59:00 0
Isparta Birlik Haber – Sen’den; 
Birlik 
Beraberlik
Buluşması
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta Birlik Haber – Sen düzenlediği ‘Isparta Buluşması’ Kirazlıdere Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Programa katılan Birlik Haber – Sen Genel Başkanı Ömer Budak; “Haberleşme ve iletişim iş kolunda çalışanların % 54’ü Birlik Haber – Sen’e üyedir. Diğerleri ise fasulyeden merdivenaltı sendikalara” dedi.

Memur – Sen Konfederasyonuna bağlı ve kısa adı Birlik Haber – Sen olan Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası Isparta Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Isparta Buluşması’na katılan Birlik Haber – Sen Genel Başkanı Ömer Budak, sendika yöneticileri veüyelerine yapılan çalışmaları anlattı.

BİRLİK HABER – SEN’DEN
ISPARTA BULUŞMASI
Dün saat 10.00’da Kirazlıdere Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Kahvaltılı ‘Birlik – Beraberlik ve Isparta Buluşması’ Programına Birlik Haber – Sen Genel Başkanı Ömer Budak’ın yanı sıra Birlik Haber – Sen Antalya ve Burdur Başkanları, Memur – Sen Isparta İl Temsilci Vekili ve Birlik Haber – Sen Isparta İl Temsilcisi Asiye Bardak ile yönetim kurulu ve sendika üyeleri katıldı.

BARDAK; “BÖYLE BİR CAMİANIN
NEFERİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”
Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesinin ardından Emekli Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi emekli İmam Hüseyin Tunçbilek tarafından Kur’anı Kerim Tilaveti sunuldu. Teşkilat Buluşması programının açılış konuşmasını ise Birlik Haber – Sen Isparta İl Temsilcisi Asiye Bardak yaptı. Başkan Bardak konuşmasında, yıllardır çözüm bekleyen birçok konuyu yaptıkları çalışmalarla çözüme kavuşturduklarını belirterek; “Tüm Türkiye genelinde bir milyon üye sayısıyla Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Memur – Sen ve Memur – Sen’e bağlı haberleşme iş kolundaki genel yetkili sendika olan Birlik Haber – Sen’in bir neferi olmaktan, bir uç beyi olmaktan duyduğum büyük gururla hepinizi selamlıyorum, programımıza iştirak ettiğiniz için şahsım, yönetimim ve temsilcilerim adına hepinize hoşgeldiniz diyor, şükranlarımı sunuyorum.

“SÖZÜN SAHİBİ, SAHANIN
HAKİMİ GENEL BAŞKANIMIZ”
Ayrıca, yoğun programına rağmen bizleri kırmayıp programımıza katılan sözün sahibi, sahanın hakimi Genel Başkanımız Ömer Budak’a da hoşgeldiniz diyorum ve bu kısa selamlama konuşmasının ardından, bilgilendirme konuşması için sözü sayın Genel Başkanımıza veriyorum” dedi.  

BUDAK; “TOPLAM ÇALIŞANLARIN
% 54’Ü SENDİKAMIZIN ÜYESİ”
Programda son olarak kürsüye gelen Bilik Haber – Sen Genel Başkanı Ömer Budak da konuşmasında; “Bugün burada Isparta Temsilciliğimizin düzenlemiş olduğu bu güzel kahvaltılı istişare toplantısında siz değerli üyelerimizle birlikte olmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Bizler Birlik Haber – Sen olarak PTT, TRT, RTÜK, Bilgi ve Teknoloji Kurumu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığında çalışanların üyesi olduğu genel yetkili sendikayız. Haberleşme ve iletişim iş kolundaki tüm çalışanların % 54’ü bizim sendikamıza üyedir. Diğerleri ise son zamanlarda türeyen ve sayıları artmaya başlayan fasulyeden ve merdivenaltı sendikalara üyedir” dedi.

“DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE
TEK ADRES BİRLİK HABER – SEN’DİR”
Gündeme ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Genel Başkan Budak, izlenmesi gereken yol haritasıyla ilgili aktarımlarda bulundu. Bu zamana kadar ulaşılan kazanımlara değinen ve elde edilen kazanımları tek tek anlatan Budak, dünden bugüne çalışmalarını sıralayıp, dün olduğu gibi bugün de kazanımlar için mücadele veren tek adres olduklarını vurguladı.
“YENİ TOPLU SÖZLEŞME İLE 92
YENİ KAZANIM DAHA ELTE ETTİK”
Genel Başkan Ömer Budak konuşmasının devamında; “Evet bizler siz değerli üyelerimiz için gece – gündüz demeden çalışıyoruz. Bu doğrultuda siz değerli üyelerimiz için çok sayıda kazanımlar sağladık. Önceki dönemlerde Toplu Sözleşmede üretilen 258 kazanımı, bu Toplu Sözleşmede 92 yeni kazanımla 350’ye ulaştırdık. Böylece, 87 kazanımda da ilave artışlar oldu ve 24 yıllık en yüksek oransal zammına şahit olundu.
“ÜYELERİMİZİN SORUN VE
SIKINTILARINI DİNLİYORUZ”
Toplu Sözleşme İkramiyesiyle sendikacılığa özen ve sendikalılığa önem verilmesi herkesi mutlu etmiştir. Bizler tüm şehirleri ziyaret ederek haberleşme ve iletişim iş kolundaki çalışanlarımızdan gelen sorun ve sıkıntıları dinliyoruz ve bize iletilen sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmaların başlatılması yönünde çaba gösteriyoruz. Her adımda çalışanların talep ve beklentilerini gözeterek hareket ediyoruz. Zira, bu duruş Birlik Haber – Sen’in temel prensiplerinden biridir” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °