Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta BEM BİR – SEN’den; İtfaiye Teşkilatına Ziyaret

Isparta BEM BİR – SEN’den; İtfaiye Teşkilatına Ziyaret

ISPARTA 1.10.2022 07:24:00 0
Isparta BEM BİR – SEN’den; 
İtfaiye 
Teşkilatına 
Ziyaret
BEM BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Dr. İlkay Özdoğan ve Başkan Yardımcıları ile İtfaiye Teşkilatının Kuruluşunun 308. yılı ve İtfaiye Haftası dolayısıyla, Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.
 
İTFAİYE HAFTASINI
KUTLADILAR
Kısa adı BEM – BİR – SEN olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası’nın Isparta Şube Başkanı Dr. İlkay Özdoğan, sendika üyelerinin önemli gün ve haftalarını asla unutmuyor. Özdoğan, bu doğrultuda İtfaiye Haftası münasebetiyle İtfaiye Teşkilatını ziyarette bulundu. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ziyarete BEM BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Dr. İlkay Özdoğan ve Başkan Yardımcıları Ali Çelik ile Selçuk Çalık da yer aldı.
ÖZDOĞAN; “ATEŞ SAVAŞÇILARIMIZ
ZOR BİR GÖREV İFA ETMEKTEDİR”
İtfaiye Teşkilatının kurulduğu günden bugüne, 308 yıldır her türlü zorlu şartta bu millete en iyi şekilde hizmet verdiğini ifade eden BEM BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Dr. İlkay Özdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada; “Herhangi afet ve acil durumda kendi canlarını bir saniye bile düşünmeden hareket eden, fedakârca hayat kurtaran Ateş kahramanlarımızın itfaiye haftasını ve İtfaiye Teşkilatı'nın 308. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. İtfaiyeci şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“KAHRAMAN İTFAİYECİLERİMİZ
HER DAİM TEYAKKUZDALAR”
İtfaiye teşkilatının özlük haklarını artırmak ve sorunlarına çözüm bulmak adına her türlü adımın atılacağını ifade eden Başkan Özdoğan; “İtfaiye teşkilatımız, afet, yangın, kaza başta olmak üzere nerede bir ihtiyaç varsa, 7 gün 24 saat teyakkuzda. Bir saniye bile düşünmeden yangının içerisine atılan, zor durumda olana yardım elini her daim uzatan kahraman itfaiyecilerimizin itfaiye haftasını bu vesileyle bir kez daha kutluyorum” dedi.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °