Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta Belediyesinin; Denetim Raporu Meclisin Bilgisine Sunuldu

Isparta Belediyesinin; Denetim Raporu Meclisin Bilgisine Sunuldu

ISPARTA 4.04.2022 18:32:00 0
Isparta Belediyesinin;  
Denetim Raporu 
Meclisin Bilgisine 
Sunuldu
Isparta Belediyesinin 2021 yılı gelir, gider, hesap ve işlemleri ile ilgili olarak Denetim Komisyonunca hazırlanan rapor, bugün yapılan Nisan ayı ilk toplantısında mecliste okunarak meclis üyelerinin bilgisine sunuldu.
 
Isparta Belediye Meclisinin Nisan ayı ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen Başkanlığında yapılan toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
DENETİM KOMİSYONU
RAPORU MECLİSİN
BİLGİSİNE SUNULDU
Buna göre gündemin 7. Maddesinde bulunan; Isparta Belediyesinin bir önceki yıl gelir, gider, hesap ve işlemleri ile ilgili olarak Denetim Komisyonunca hazırlanan raporun 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17 ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. Maddesi gereğince okunarak Belediye Meclisinin bilgisine sunulması konusu ele alındı.
KANUN GEREĞİ
RAPOR ONAYLANMIYOR
Bu doğrultuda; geçen yıl Meclis tarafından oluşturulan Denetim Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Uğur Büyükçulcu tarafından meclise okundu. Söz konusu raporda, meclisin 2021 yılı içerisinde güzel çalışmalar yaptığı, gelir ve giderlerinde yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı ifade edildi. Söz konusu rapor, kanun gereği onaylanmıyor. Sadece meclisin bilgisine sunuluyor.
SON TOPLANTI CUMA GÜNÜ
Öte yandan; Belediye Meclisi toplantısının Nisan ayı son toplantısı 8 Nisan Cuma günü saat 14.30’da yapılacak.
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °