Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta Belediyesi Sokağa Çıkma Kısıtlamasında; Görev Başında

Isparta Belediyesi Sokağa Çıkma Kısıtlamasında; Görev Başında

ISPARTA 6.12.2020 10:58:00 0
Isparta Belediyesi Sokağa Çıkma Kısıtlamasında; 
Görev 
Başında
Kovd – 19 tedbirleri kapsamında dün başlayan sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde Isparta Belediyesi nöbetçi ekipleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatıyla tüm cadde ve sokakları ilaçlı suyla yıkayıp dezenfekte etti.
 
Covid – 19 tedbirleri kapsamında 5 - 6 Aralık 2020 tarihler arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması dün (Cumartesi) başladı. Isparta Belediyesi ekipleri ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vatandaşların her hangi bir sorun yaşamaması, acil ve temel ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde karşılanması için nöbette.
SOKAĞA ÇIKMA
KISITLAMASINI
FIRSATA ÇEVİRDİLER
Bu doğrultuda, dün sabah erken saatlerde göreve başlayan belediye ekipleri, başta Kaymakkapı Meydanı olmak üzere Hükümet Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Mimar Sinan Caddesi ve 6 Mart Caddesi gibi şehrin en işlek caddelerini sokağa çıkma kısıtlamasını da fırsat ilerek ilaçla yıkayıp dezenfekte etti.
BAŞDEĞİRMEN; “BİZİM İÇİN
HEMŞEHRİLERİMİZİN
SAĞLIĞI ÖNEMLİ”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Sokağa çıkma kısıtlaması boyunca şehrimizde Koronavirüs pandemisinin başladığı günden bu güne kadar devam ettirdiğimiz cadde ve sokaklarımızın dezenfekte işlemini sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek etkili bir şekilde şu iki günde yapmaktayız. Isparta Belediyesi olarak kıymetli hemşehrilermizi söz konusu salgından mümkün olduğu kadar uzak tutmak için Cumartesi ve Pazar günleri böyle bir çalışma yapıyoruz” dedi.  
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °