Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta Belediyesi’nin; Hijyen Seferberliği Sürüyor

Isparta Belediyesi’nin; Hijyen Seferberliği Sürüyor

ISPARTA 25.04.2021 07:50:00 0
Isparta Belediyesi’nin; 
Hijyen 
Seferberliği
Sürüyor
Dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs’üne karşı Isparta Belediyesi önlem amaçlı çalışmalar yürütüyor. Başkan Başdeğirmen’in dana önce açıkladığı ‘Koronavirüs Timi” kentin en işlek ve kullanımı yüksek alanlarını dezenfekte ediyor.
 
Isparta Belediyesi, şehrin her yerini dezenfekte ediyor. Belediye ekipleri özellikle Kaymakkapı Meydanı ve Otobüs Durakları olmak üzere nüfus hareketi en yoğun olduğu yerlerde Koronavirüs’üne karşı önlem amaçlı tedbirler aldı.   
ISPARTA BELEDİYESİ
İŞİN EN BAŞINDAN TAKİPTE
Isparta Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, Koronavirüs vakaları ortaya çıktığı andan itibaren konuyu hassasiyetle gündemine alarak; Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun açıklamalarını, toplantı çıktılarını, kamuoyuyla paylaşılan bilgi notlarını takip etmeye başladı. Ayrıca Isparta Valiliği nezdinde düzenlenen İl Hıfzıssıhha toplantılarına da katılan Başkan Başdeğirmen, konunun uzmanlarıyla istişarelerini sürdürüyor.
ISPARTA BELEDİYESİ’NDEN
HİJYEN SEFERBERLİĞİ-
Isparta Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri 7/24 esaslı, Koronavirüs’üne karşı hijyen çalışması yapıyor. 20 kişilik ekip Kaymakkapı Meydanı, Camiler, Sağlık Ocakları, Çocuk Oyun Parkları, Resmi Dairelerde ve diğer tüm yerlerde görev yaparken, içinde iki kişinin bulunduğu 8 araç ise sahada çalışmalarını sürdürüyor. Dezenfekte işlemleri için ekiplere el ULV (Ultra Low Volume - Son derece ince püskürtme tekniği ile oluşturulan aerosol sis üretir) cihazı ve binlerce litre dezenfeksiyon sıvısı veriliyor.
 
 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °