Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta Belediyesi’nin; Bütçe ve Performans Programı Haftaya Kaldı

Isparta Belediyesi’nin; Bütçe ve Performans Programı Haftaya Kaldı

ISPARTA 6.11.2020 12:51:00 0
Isparta Belediyesi’nin; 
Bütçe ve 
Performans Programı 
Haftaya Kaldı
Isparta Belediyesinin 2021 yılı Performans Programı ile 2021 Mali Yılı Bütçesinin görüşmeleri gelecek haftaya kaldı. Meclis, söz konusu görüşmeleri önümüzdeki hafta Cuma günü oylayacak.
 
Belediye Meclisi’nin ‘Bütçe Ayı’ olarak bilinen Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen söz konusu toplantıların bugünkü bölümünde gündemdeki maddelerin ikisi hariç diğerleri görüşülerek karara bağlandı. Bilindiği gibi, Belediye Meclislerinin Kasım aylarında Bütçe konusunu karara bağlamak için 20 defa toplanma hakkı bulunuyor.
KOMİSYON ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Meclis gündeminin birinci maddesinde bulunan; 2021 Yılı Performans Programı ile ikinci maddesinde bulunan 2021 Mali Yılı Bütçesinin görüşmeleri konusunda Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Fahretdin Gözgün meclis üyelerini bilgilendirdi ve her iki konuda da komisyonun çalışmalarının sürdüğünü belirterek, her iki konunun da önümüzdeki hafta meclise sunulacağını söyledi.
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen de konuşmasında, performans programının aslında bu toplantıda onaylanabileceğini ancak, bunu yapmadıklarını belirterek belediye daire müdürlerinin sunumlarından sonra meclise getireceklerini belirterek, her iki gündem maddesinin de önümüzdeki haftaya bırakılmasını meclisin onayına sundu ve maddeler oy birliği ile kabul edildi.
 
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °