Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta Belediyesi Bünyesinde Kurulan ISAK Göreve Hazır; Allah Muhtaç Etmesin!

Isparta Belediyesi Bünyesinde Kurulan ISAK Göreve Hazır; Allah Muhtaç Etmesin!

ISPARTA 5.03.2021 14:34:00 0
Isparta Belediyesi Bünyesinde Kurulan ISAK Göreve Hazır; 
Allah 
Muhtaç
Etmesin!
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye olarak 17 kişilik Arama – Kurtarma Ekibi kurduklarını belirterek; “Tüm eğitimleri alan ekibimizi göreve hazır hale getirdi. Afetler de olmasın Allah bu ekibimizi de kullanmaya muhtaç etmesin inşaallah” dedi.
 
Belediye Meclisi’nin bugün yapılan Mart ayı son toplantısında Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, toplantı gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce bir müjdesinin olduğunu belirterek; “Isparta Belediyesi olarak uzun süredir üzerinde çalıştığımız kısa adı ISAK olan Isparta Belediyesi Arama – Kurtarma Ekibimizi kurmuş bulunuyoruz.
“TEÇHİZATLARI VE
EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI”
Bu ekibimiz deprem başta olmak üzere trafik kazaları, yangın, boğulma ve hatta hayvan kurtarma operasyonlarına kadar her türlü Arama – Kurtarma çalışması yapabilecek kapasitede kurulmuştur. Çünkü, ekibimizin teçhizatlarını tamamladıktan sonra kendileri eğitime tabi tutulmuş ve herkes kendi branşında en iyi eğitimi almıştır.
“ALLAH MUHTAÇ ETMESİN”
Arama – Kurtarma Ekibimiz Isparta’mıza hayırlı uğurlu olsun. İnşaallah afetler, kazalar olmasın bu ekibimiz de çalışmasın. Allah muhtaç etmesin” dedi.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °