Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Isparta Belediye Meclisi'nde; Şehitler İçin Dua

Isparta Belediye Meclisi'nde; Şehitler İçin Dua

ISPARTA 5.03.2021 13:43:00 0
Isparta Belediye Meclisi
Isparta Belediye Meclisi, dün Bitlis’in Tatvan İlçesinde düşen Helikopter kazasında Şehit olan 11 askerimiz için saygı duruşunda bulunarak dua etti.
 
Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantıları bugün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
BAŞDEĞİRMEN; “BÜYÜK ÜLKE
OLMAK KOLAY DEĞİL”
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğrimen, bugünkü toplantıda meclis gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce meclis üyelerini çeşitli konularda bilgilendirdi. Dün meydana gelen ve 11 askerimizin şehit olması 2 askerimizin de yaralanmasıyla sonuçlanan Helikopter kazasına değinen Başkan Başdeğirmen; “Büyük ülke olmak gerçekten kolay değil. Büyük ülke olmak içerde ve dışardaki düşmanlarınızla mücadele ediyorsunuz. Bunun için de şehitler veriyorsunuz.
“ELİM KAZA SONUCU
11 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU”
İşte bu şehitlerimizden bazılarını bugün şahadete uğurluyoruz. Ülkemizi korumak adına, ülkemize başta PKK terör örgütü olmak üzere düşmanları sokmamak adına gece – gündüz demeden görev yapan askerlerimiz dün Helikopterle Bingöl’den Bitlis’in Tatvan ilçesine giderken kötü hava şartları nedeniyle Helikopterin düşmesi sonucu içinde üst düzey rütbeli askerlerimiz de olmak üzere 9 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz de yaralandı.
“ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”
Onlar, vatanımızı korumak için canla – başla görev yaparak gerektiğinde aynı bu durumda olduğu gibi canlarını feda ediyorlar. Ben, şehit askerlerimize Allah’tan rahmet ve yaralı askerlerimize de geçmiş olsun diliyorum. Ülke olarak başımız sağolsun” dedi.
SAYGI DURUŞUNDA
BULUNULDU VE DUA EDİLDİ
Mecliste daha sonra helikopter kazası sonrası şehit olan 11 askerimiz için bir dakikalık saygı duruşundu bulunuldu ve dua okundu. Meclis toplantısı daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °