Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Isparta Barosunda; Aynı Hamam Aynı Tas!

Isparta Barosunda; Aynı Hamam Aynı Tas!

ISPARTA 4.10.2022 09:58:00 0
Isparta Barosunda; 
Aynı Hamam
Aynı Tas!
Isparta Baronun Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirildi. 3 adayın yarıştığı kongrede avukatların özellikle hizmet konusunda bir hayli yetersiz kaldığını ifade etmelerine rağmen yine Baro Başkanı Ünsal Çankaya’ya oy verip onu seçmeleri ise ilginç bir tezat olarak ortaya çıktı.
 
ISPARTA BAROSUNDA
DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK!
Isparta Barosunda Isparta’da avukatlara hizmet haricinde hemen hemen tüm konularda açıklamalarda bulunan Isparta Barosu Başkanı Ünsal Çankaya tekrar seçildi. Bu durum, avukatlar için ‘Hem eleştiriyorlar hem aynı kişiye oy veriyorlar bu nasıl iştir böyle’ konusunu gündeme getirdi.
KONGRE 2 GÜN SÜRDÜ
Isparta Baro Başkanlığı, 1 ve 2 Ekim Cumartesi - Pazar günlerinde olağan seçimli kongreye gitti. 6 Mart Kapalı Spor Salonunda yapılan kongrede Baronun Yeni Başkanı seçilmedi mevcut başkan tekrar göreve getirildi. Seçimlerde mevcut Baro Başkanı Av. Ünsal Çankaya’nın yanı sıra Avukat Faruk Algınkılıç ve Avukat İsmail Özer Özgül başkanlık için yarıştı. 3 adaylı kongrenin ilk gününde raporlar genel kurulun onayına sunuldu ve protokol konuşmaları yapıldı. Kongrenin ikinci günü olan 2 Ekim Pazar günü ise seçim yapıldı. Seçimlerde oy kullanan 417 avukat başkanla birlikte yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve Türkiye Barolar Birliği Genel Kurul delegeliği üyelerini de seçtiler.

Anahtar Kelimeler: hamamaynı barosundaaynı ısparta
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °