Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Aman Dikkat! Sıcaklıklar Eksi 12 Dereceye Kadar Düşecek; Kar Bugün de Devam Edecek mi?

Isparta Aman Dikkat! Sıcaklıklar Eksi 12 Dereceye Kadar Düşecek; Kar Bugün de Devam Edecek mi?

ISPARTA 15.02.2021 19:27:00 0
Isparta Aman Dikkat!
Sıcaklıklar Eksi 12 Dereceye Kadar Düşecek; 
Kar Bugün de
Devam
Edecek mi?
Meteorolojinin verilerine göre Isparta’da bugün başlayan kar yağışı yarın da devam edecek. Sıcaklık dereceleri keskin bir düşüşle eksi 12 dereceye kadar inecek. Isparta adeta donacak.
 
Türkiye, bugünden itibaren soğuk havanın etkisine girdi. Isparta’da da Pazartesi gününden itibaren kar yağışı başladı.  
DAVRAZ’DA KAR KALINLIĞI
1 METREYİ BULACAK
Gelen son dakika haberine göre; Isparta’da Pazartesi günü yağması öngörülen kar yağışı bir gün önceden yani bugünden başladı. Şehir merkezinde dikkate değer bir kar kalınlığı oluşmazken, kar kalınlığının yüksek yerlerde yer yer 15 – 20 cm’ye, Davraz Kayak Merkezinde ise 1 metreye ulaşacağı tahminleri yapıldı.
KAR YAĞIŞI
YARIN DA SÜRECEK
Kar kalınlığını tahmin etmenin yanıltıcı olacağını belirtilirken, Meteoroloji yoğun kar yağışının16 Şubat Salı günü yani yarın da devam edeceğini açıkladı.  Beklenen kar yağışı ise sabah saatleri itibarıyla başladı. Öte yandan yarın en düşük hava sıcaklıklarının ise gündüz eksi 2, gece ise eksi 6 derece olması bekleniyor.
HAVA GÜNEŞLİ OLACAK
AMA AYAZ DEVAM EDECEK
Meteoroloji’nin tahminlerine göre 17 Şubat Çarşamba gününden itibaren Isparta’da hava bol güneşli ve parçalı bulutlu olarak hafta sonuna kadar devam edecek. Ancak, hava sıcaklıları ise tam tersi bir yönde seyrederek ayaz tüm etkisiyle hissedilecek. Zira, Çarşamba günü en düşük hava sıcaklığı gündüz bile eksi 3 derece olurken, gece ise eksi 12 dereceye kadar yükselecek.

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °