Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

ISPARTA 32 EMRESPOR, İYİ YOLDA…

ISPARTA 32 EMRESPOR, İYİ YOLDA…

ISPARTA 10.01.2020 14:46:00 0
ISPARTA 32 
EMRESPOR, 
İYİ YOLDA…
Isparta 1. Amatör kümede bu sezon şampiyonluk hedefleyen ve ilk devre maçlarını da namağlup tamamlayan Isparta 32 Emrespor, özel hazırlık maçları yapmaya devam ediyor. Nitekim Perşembe günü -1 derece soğukta, ancak güneşli havada, milli egemenlik stadında oynanan 10 kadar futbol severin izlediği Emrespor – Sandıklıspor özel maçını ev sahibi takım 1-0 üstünlükle bitirdi.
 
Ispartaspor eski teknik direktörlerinden Hakan Koçer’in çalıştırdığı mor beyazlı Sandıklıspor (BAL ligi 8. Gurupta mücadele ediyor) genç-koşan ve yardımlaşmayı iyi yapan görüntü çizerken Emrespor için de çok zorlu bir rakip oldu. Genç hakem triosu Onur Akol-Mehmet Cüneyt Yelsiz ve Ali Osman Altıntaş’ın yönettiği maça misafir takım hızlı başladı ve ilk 14 dakikada orta alanda iyi top çevirdi, zaman zaman Emre kalesine yüklendi.
 
Tam 16. Dakikada sağ kanattan Tecer’in ortasına, ceza alanı içindeki Sergen topu kafayla Emre kalesine gönderdi. Topu çizgi üzerinden kafayla kornere atan Özkan takımını gol yemekten kurtardı ve alkışı hak etti. Mustafa Özsavlu, kırmızı-siyahlılara “Orta sahada top bizde kalsın ve hep ileri çıkın” talimatı verdi ve Emrespor pısırık futbol oynamayı bıraktı ve Sandıklı kalesine yüklendi. 22. Dakikada Ömer Altınay’la etkili oldu ancak gol gelmedi. Maçın 38. Dakikasında sol kanattan Emresporlu Dede lakaplı, Bilge Kaan Çevik Sandıklı orta saha ve defans elemanı Feyzullah’ı geçti, kaleci Atabek’in de önde olduğunu görünce topa öyle bir şandel vuruş yaptı ki, top süzüle süzüle Sandıklıspor fileleriyle kucaklaştı.
 
Bilge’nin gol becerisi alkışlanırken, kaleci Atabek’in hatası ise barizdi. Zaman zaman sert geçen maçın ilk devresi 1-0 bitti. 2. yarıda da takımlar birbirlerine gol atmayı beceremediler ve maç 1-0 Emresporun üstünlüğüyle bitti. Maçın özeti şu ki, Emrespor iyi yolda. Güçlü rakiplere karşı nasıl savunma yapacaklarını, orta sahada topu nasıl çevireceklerini iyi biliyorlar. Gol yollarında ise becerikliler. Bu da gösteriyor ki, 2. Devre maçlarına hazırlar. Ve 2. Yarıda Gelendostspor ve Keçiborlu Belediyespor maçlarını kayıpsız geçerlerse, mutlu sona varırlar. Sonrası mı? Vallahi kimse bilemez, ne olacağını… Isparta 32 spor,Bal ligi 7. Gurupta şampiyonluğa ulaşırsa ki, (temennimiz budur) o zaman, Emresporun Bal ligi yolu direkt olarak açılır. Isparta futbolunun geleceği açısından en kaymaklısı bu. Velevki, olmazsa o zaman da, baraj maçı denilen ucube müsabakanın sonucu ne olur bilinemez. Bir futbol sever olarak, her takım kulvarında şampiyon olsunlar, ISPARTA kazansın diyoruz. Bekleyelim ve 2020 bakalım ne gösterecek. Saygılarımızla. İşte, maçta mücadele eden, ilk 11’ler. Emrespor : Volkan-Emre-Salih-Murat-Şevki-Özkan-Yasin-Ömer-Bilge Kaan-Erdem-Berkan. Sandıklıspor : Atabek-Yunus-Koray-Feyzullah-Muhammed-Yusuf-Hüseyin-Ömer-Yasir-Tecer-Sergen.

Anahtar Kelimeler: yolda 32emresporiyi ısparta
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °