Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

İşkur’da İl Müdür Yardımcısı Oldu

İşkur’da İl Müdür Yardımcısı Oldu

ISPARTA 27.01.2023 13:53:00 0
İşkur’da İl Müdür  Yardımcısı  Oldu

İŞKUR Isparta İl Müdürlüğü görevini yaklaşık 2 yıldır vekaleten yürüten Mustafa Höke’nin aynı görevine geçtiğimiz günlerde asaleten atanmasının ardından boşalan İl Müdür Yardımcılığı görevine İstihdam Şube Müdürü Latif Seven atandı. 

Bilindiği gibi, Isparta Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü görevini yaklaşık iki yıldır vekaleten yürüten Mustafa Höke, geçtiğimiz günlerde aynı göreve asaleten atandı.

HÖKE’DEN BOŞALAN

GÖREVE SEVEN ATANDI 

Asaleti onanan Mustafa Höke, 2016 Yılından bu yana Isparta Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünde ‘İl Müdür Yardımcısı’ kadrosunda çalışmış ve bu sürenin son iki yılında ise İl Müdürlüğüne vekalet ediyordu. Höke’nin İl Müdürlüğü görevinin asaleten onanmasının ardından boşalan Isparta Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdür Yardımcılığı görevine ise son 10 yıldır aynı kurumda Şube Müdürü olarak görev yapmakta olan Latif Seven atandı. 

MÜDÜRLÜKTE ŞUBE 

MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPIYORDU 

TEDAŞ’ın özelleştirilmesi ile 15 yıl önce İŞKUR’a geçiş yapan Latif Seven, 5 yıl Şef olarak görev yaptığı kurumda son 10 yıldır ise İstihdam Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. 

YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK 

1977 doğumlu ve aslen Ş. Karaağaçlı olan Latif Seven’e Medya32.com İnternet Haber Sitesi olarak yeni görevinde başarılar dileriz. 

 


Anahtar Kelimeler: İşkur’ Müdür Yardımcısı
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °