Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

İşitme Engelliler Basketbol Kadın A Milli Takımı Brezilya’ya Yolcusu; Ahmet Yavuz Brezilya’ya Uçuyor…

İşitme Engelliler Basketbol Kadın A Milli Takımı Brezilya’ya Yolcusu; Ahmet Yavuz Brezilya’ya Uçuyor…

SPOR 28.04.2022 13:25:00 0
İşitme Engelliler Basketbol Kadın A Milli Takımı Brezilya’ya Yolcusu; 
Ahmet Yavuz 
Brezilya’ya 
Uçuyor…
İşitme Engelliler Basketbol Kadın A Milli Takımı Yaz Olimpiyatları İçin Cuma günü Brezilya'ya uçuyor. Her zaman olduğu gibi A Milli takımın Tercümanlığını ise yine şehrimizin işaret dili tercümanı Ahmet Yavuz yapacak.
 
İşitme engelliler basketbol kadın A Milli takımımız 24. Deaflympıcs yaz olimpiyatları için cuma günü Brezilya ya uçuyor. A milli takımımızın tercümanlığını şehrimizin işaret dili tercümanı Ahmet Yavuz yapacak.

YAVUZ; “GÖREVİMİ BÜYÜK
BİR GURURLA YAPIYORUM”
A Milli Takıma Brezilyada yapacağı spor müsabakalarında başarılar dileyen A Milli Takım Tercümanı Ahmet Yavuz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi yaklaşık 4 yıldır Milli Takımımızın Resmi Tercümanlığını yapıyorum. Bu doğrultuda, İşitme engelliler basketbol kadın A Milli takımımız 24. Deaflympıcs yaz olimpiyatları için 30 Haziran Cuma günü Brezilya ya uçuyor. A milli takımımızın tercümanlığını ise yine ben yapacağım ve ben de bu çerçevede Milli Takımımızla birlikte Brezilya’ya gideceğim. Takımımıza şimdiden bol şanslar diliyorum. İnşaallah Brezilya’dan başarılarda döneriz” dedi.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °