Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

İşçilerine ve Vatandaşlara Helva dağıttı; Yalçın Baysan Group’tan Üç Aylar ve Kandil Helvası İKRAMI

İşçilerine ve Vatandaşlara Helva dağıttı; Yalçın Baysan Group’tan Üç Aylar ve Kandil Helvası İKRAMI

ISPARTA 28.02.2020 16:08:00 0
İşçilerine ve Vatandaşlara Helva dağıttı; 
Yalçın Baysan 
Group’tan 
Üç Aylar ve
Kandil Helvası
İKRAMI
Haber: Yunus ÖZLER
Yalçın Baysan Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Kule246 Projesi Sahibi Yalçın Baysan, Mübarek Üç Ayların başlangıcı ve Regaip Kandili münasebetiyle Isparta’ya özgü İrmik Helvası kardırıp hem işçilerine hem vatandaşlara ikramda bulundu.

 Yalçın Baysan Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Kule246 Projesi Sahibi Yalçın Baysan, mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili için helva ikramı yaptı. Dün öğle namazına müteakip Yalçın Baysan Group tarafından inşaatı devam eden ve Davraz Mahallesi Çevre Yolu altı Cezaevi yanındaki Kule246 Konutları Şantiyesi önünde gerçekleştirilen Helva Karma ve Dağıtım programına bizzat Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan da katıldı.
BAYSAN; “TÜM ISPARTA HALKININ ÜÇ
 AYLARINI VE KANDİLİNİ KUTLUYORUM”
Söz konusu helvanın gerek pişirilmesi sırasında helva karan ve gerekse bizzat dağıtımı gerçekleştiren Yalçın Baysan Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Kule246 Projesi Sahibi Yalçın Baysan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Bilindiği gibi, 2020 Yılının Mübarek Ayları olan Üç Aylar’a bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz. Dolayısıyla, Recep, Şaban ve Ramazan’dan oluşan bu üç ayların ilk ayı olan Recep ayının ilk Cuma gecesi idrak edilen Regaip Kandili için burada şehrimize özgü İrmik Helvası ikramında bulunuyoruz. Ben buradan tüm Isparta halkımızın mübarek üç aylarını ve Regaib Kandilini tebrik ediyor ve kutluyorum” dedi.

BAYSAN, İŞÇİLERİYLE
VE VATANDAŞLARLA
SOHBET ETTİ
Yalçın Baysan, ikram için Şantiye önüne gelen tüm vatandaşlarla tek tek sohbet ederek, kandillerinin mübarek, edilen dualarının kabul olması dileğinde bulundu. Yunus ÖZLER
 

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °