Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İşadamı, Yeşilyurt Köyü Muhtarı ve Ispartaspor eski Yöneticilerinden Galip Küçükyaman; Son Yolculuğuna Uğurlandı

İşadamı, Yeşilyurt Köyü Muhtarı ve Ispartaspor eski Yöneticilerinden Galip Küçükyaman; Son Yolculuğuna Uğurlandı

ISPARTA 27.08.2022 17:48:00 0
İşadamı, Yeşilyurt Köyü Muhtarı ve Ispartaspor eski Yöneticilerinden Galip Küçükyaman; 
Son 
Yolculuğuna 
Uğurlandı
Dün akşam elim bir trafik kazası hayatını kaybeden Batu Mermer’in Sahibi İşadamı, Yeşilyurt Köyü Muhtarı ve Ispartaspor eski Yöneticilerinden Galip Küçükyaman’ın bugün son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.
 
İşadamı, Yeşilyurt Köyü Muhtarı ve Ispartaspor eski Yöneticilerinden Galip Küçükyaman, Sütçüler ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil uçuruma yuvarlandı. Otomobilin içinde yolcu olarak bulunan İşadamı, Yeşilyurt Köyü Muhtarı ve Ispartaspor eski Yöneticilerinden Galip Küçükyaman ile Mehmet Özdemir’in hayatını kaybetti.
MUHTARI OLDUĞU KÖYÜNDE
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Merhum Galip Küçükyaman bugün doğup büyüdüğü ve hali hazırda Muhtarlığını da yaptığı Sütçüler ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyü Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Köy Mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı. 
CENAZE NAMAZINA
YOĞUN KATILIM
Yeşilyurt Köyünde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor Kulübü Başkanı Süleyman Kabalak ve Yönetim Kurulu başta olmak üzere STK Başkan ve Temsilcileri, Bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
KÖY MEZARLIĞINDA
TOPRAĞA VERİLDİ
İkindi namazına müteakip gerçekleştirilen cenaze namazının ardından merhum Küçükyaman’ın naaşı vatandaşların omuzlarında camiden defnedileceği Köy  Mezarlığına götürüldü. Burada okunan duaların ardından toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
ÖZLER Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32) olarak, arkadaşım Galip Küçükyaman’a Allah’tan rahmet ve ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.
YUNUS ÖZLER

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °