Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İş İnsanı Tamer Cantekin CHP’den Aday; Adaylık Başvurusunu Yaptı

İş İnsanı Tamer Cantekin CHP’den Aday; Adaylık Başvurusunu Yaptı

ISPARTA 23.03.2023 17:04:00 0
İş İnsanı Tamer Cantekin CHP’den Aday;   Adaylık Başvurusunu Yaptı

Türkiye’nin en büyük bireysel ve endüstriyel iklimlendirme şirketleri NETİSA ve SAKURA’nın Yönetim Kurulu Başkanı, Ispartalı İş insanı M. Tamer Cantekin Cumhuriyet Halk Partisi’nden Isparta Milletvekili aday adayı oldu. Cantekin, resmi başvurusunu parti genel merkezine yaptı.

Toplumun bütün kesimlerini kucaklayıcı yapısıyla dikkat çeken Tamer Cantekin, herkesin sesi olacaklarını ifade ederek aday adaylığını kamuoyu ile paylaştı. Başvurusu sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Cantekin, Isparta’ya yönelik istihdam politikalarını, organik tarım projelerini hayata geçirmek için alternatif zirai yatırım alanlarıyla, şehre yeni bir nefes ve yeni bir ses getireceklerini ifade etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili aday adayı Tamer Cantekin, Isparta’nın üniversite şehri olması sebebiyle de üniversite öğrencilerine yönelik sosyo kültürel bütünleşme ve Isparta ile uyum sürecinde gerçekleştirilecek olan gençlik projeleri eşliğinde aday adaylığını deklare etti. 

CHP Genel Merkezi’ne aday adaylığı başvurusunu yapan Cantekin, ‘Aday adaylığımız ülkemize, partimize ve Isparta’mıza hayırlı olsun’ dedi. 

Isparta ile ilgili organik tarım projesiyle dikkatleri üzerine çeken Tamer Cantekin, siyasi olarak da doğup büyüdüğü şehre hizmet etmek istediğini söyledi.


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °