Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İrfan Özkutlu; Durmak Yok Yola Devam

İrfan Özkutlu; Durmak Yok Yola Devam

ISPARTA 10.01.2024 16:10:00 0
İrfan Özkutlu;  Durmak Yok Yola Devam

Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan iş insanı İrfan Özkutlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in adaylığının açıklanmasının ardından teşekkür mesajı yayımladı, Başdeğirmen’i de tebrik etti.

Özkutlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ““Kader gayrete aşıktır” Aşkım da Sevdam da Isparta! Diyerek 31 mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Isparta Belediye Başkan A. Adayı olarak yola çıktığımız bu süreçte Ak Parti Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Belediye Başkan adayımız belirlenmiştir. 

Aday Adaylığım süresince bizimle yol yürüyen, bize omuz veren, destek veren, vefa gösteren ilgi ve desteklerini daima yanımda hissettiğim Muhterem Ispartalı hemşehrilerimize, Milletvekillerimize, Ak Parti Isparta İl ve Merkez ilçe Teşkilatımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Hepinizden Allah Razı olsun. 

Şimdi bize düşen tekrar yollara revan olup, Sayın Cumhurbaşkanımıza omuz verip Partimizin bayrağını zirveye taşımaktır. Bu vesileyle Belediye Başkanımız ve Adayımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun diyor, başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. İlk günkü aşkla Isparta için canla başla ve Türkiye Yüzyılı yolunda Liderimiz izinde Durmak yok yola devam” dedi. 


Anahtar Kelimeler: İrfan Özkutlu; Durmak Devam
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °