Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

İnternet bağımlılığı ve siber zorbalık araştırmasından; Çarpıcı Sonuçlar Ortaya Çıktı

İnternet bağımlılığı ve siber zorbalık araştırmasından; Çarpıcı Sonuçlar Ortaya Çıktı

ISPARTA 25.09.2019 16:26:00 0
İnternet bağımlılığı ve siber zorbalık araştırmasından;  
Çarpıcı 
Sonuçlar 
Ortaya
Çıktı
2019 Yılı 3. Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Valilik Göl Toplantı Salonunda Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında yapılan toplantıya; Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, üniversite temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
 
KAÇAK VE AÇIKTA
SİGARA SATIŞINA GEÇİT YOK
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Seymenoğlu bağımlılıkla mücadele konusunda toplumun tüm kesimlerinin top yekûn mücadele vermesi gerektiğinin bir kez daha altını çizerek, terör örgütlerinin en büyük gelir kaynaklarını bu yöntemle kazandığını söyledi. Vali Seymenoğlu’nun üzerinde hassasiyetle durduğu diğer bir konu ise 2019 yılının ilk 8 ayında Isparta’da yapılan denetimlerde 130.000 lira para cezası uygulanan açıkta ve kaçak satılan tütün ve makaron sigara satışları ile ilgili oldu. Vali Seymenoğlu denetimlerin artırılarak devam ettirilmesi talimatı verdi.
 
Vali Seymenoğlu konuşmasının ardından; bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan eğitim faaliyetlerinde görev alan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü Eğitimcisi Polis Memuru Engin Çağlar ve İl Müftülüğü görevlisi Dr. Halil İbrahim Akkuş’a Teşekkür Belgesi vererek personeli kutladı.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °