Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği Tarafından Düzenlenen; İnşaat Mühendisleri İftarda Buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği Tarafından Düzenlenen; İnşaat Mühendisleri İftarda Buluştu

ISPARTA 6.04.2024 14:19:00 0
İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği Tarafından Düzenlenen;  İnşaat Mühendisleri  İftarda Buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeği düzenlendi. 

Ispartalı İnşaat Mühendisleri, İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Önceki gün Kirazlıdere Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar programına; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mehmet Soner Akdoğan, İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz ve üyeler katıldı.

BAŞKAN KORKMAZ; “ÜLKEMİZE VE ŞEHRİMİZE

EN İYİ HİZMETİ VERMENİN GAYRETİ İÇİNDEYİZ” 

Yoğun katılımın olduğu programda, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yaptığı selamlama konuşmasında her zaman İnşaat Mühendisleri ile işbirliği içinde bir çalışma yürüttüklerini söyledi. İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz ise konuşmasında, “Meslektaşları olmaktan büyük gurur duyduğum, şehrimizin ve ülkemizin imarına, barajlarına, yollarına, köprülerine, sanayi, ticari ve mesken binalarına imza atmış, kamuda, yerel yönetimlerde, özel sektörde emek vermiş, medeniyetler kurmuş ve kurmakta olan inşaat mühendisleri. Sizleri Yönetim Kurulumuz adına saygı ve sevgilerimizle selamlar, bu büyük buluşmamıza hoş geldiniz diyorum. 

“BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN 

KUTLUYORUM” 

Bizler büyük bir ailenin bireyleriyiz. Yaş almışı ile genciyle, kadınıyla, erkeğiyle inşaat mühendisleri olarak şehrimize ve ülkemize değer katmaya çalışıyoruz. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Isparta Temsilciliği olarak bir yandan sizleri temsil etmenin onurunu yaşarken, bir diğer yandan da mesleğimiz ve meslektaşlarımız için gece – gündüz mesai yapmaktayız. İnşaat Mühendisleri olarak bilimin ve tekniğin ışığında ülkemize ve kadim şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Son olarak Gazze'de, Doğu Türkistan'da ve zulümlerin yaşandığı tüm coğrafyalarda acıların bir an evvel son bulmasını, çocukların ölmediği, ağlamadığı güzel günler diliyor, şimdiden yaklaşan Ramazan Bayramı’nızı en içten duygularımla kutluyorum” dedi. 

İFTARA KATKIDA

BULUNANLARA PLAKET 

İftar programında daha sonra, iftar yemeğinde katkıda bulunan sponsor kişi ve firmalara teşekkür plaketi takdim edildi.  


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °