Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Isparta Temsilciliği Üyelerini; Eskişehir Yapı Fuarına Götürdü

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Isparta Temsilciliği Üyelerini; Eskişehir Yapı Fuarına Götürdü

ISPARTA 28.11.2021 08:22:00 0
İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Isparta Temsilciliği Üyelerini; Eskişehir
Yapı Fuarına 
Götürdü
İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Isparta Temsilciliği, üyelerini Eskişehir’de düzenlenen Yapı Fuarına götürdü. Üyeler, bu etkinliği düzenleyen İl Temsilcisi Şeref Korkmaz’a teşekkür etti.
 
İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Isparta Temsilciliği üyeleri, Eskişehir Yapı Fuarında sektördeki son yenilikleri inceleme fırsatı buldu.
SEKTÖRDEKİ SON
YENİLİKLERİ GÖRDÜLER
Yapı sektörünün en büyük buluşmalarından birisi olan Eskişehir Yapı Fuarı`na düzenlenen geziye katılan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi Isparta Temsilciliği üyeleri, 600 üretici firmanın en yeni malzemelerini,  teknolojilerini inceledi. 50 bin metrekarelik alanda, 14 ayrı salonu gezen inşaat mühendisleri fuar sayesinde sektörün önde gelen firma yetkilileri ile bir araya gelme ve bilgi alma fırsatı yakaladıklarını söyledi.
ÜYELERDEN
YÖNETİME TEŞEKKÜR
Sektörel gelişmeleri takip edebilmek için bu tür fuarların önemli olduğunu ifade eden Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi Isparta Temsilciliği üyeleri, böyle faydalı bir etkinliği düzenleyen İl Temsilcisi Şeref Korkmaz’a ve gezide kendilerine eşlik eden Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ettiler.
İL TEMSİLCİSİ ŞEREF
KORKMAZ KATILAMADI
İl Temsilcisi Şeref Korkmaz ise geçirdiği bir ameliyat nedeniyle söz konusu gezi etkinliğine katılamadı.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °