Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

İnşaat Mühendisleri Isparta Temsilciliği 66. Kuruluş Yıldönümünü; Başkan Başdeğirmen ile Birlikte Kutladı

İnşaat Mühendisleri Isparta Temsilciliği 66. Kuruluş Yıldönümünü; Başkan Başdeğirmen ile Birlikte Kutladı

ISPARTA 19.12.2020 07:12:00 0
İnşaat Mühendisleri Isparta Temsilciliği 66. Kuruluş Yıldönümünü; 
Başkan Başdeğirmen ile
Birlikte Kutladı
Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdegirmen, İnşaat Mühendisleri Isparta Temsilciliğini ziyaret ederek; 19 Aralık İnşaat Mühendisleri Günü ve 66. Kuruluş yıldönümünde İnşaat Mühendislerinin yanında oldu.
 
Bugün 19 Aralık 2020. 19 Aralık 1954 yılında kurulan İnşaat Mühendisleri Odasının 66. Kuruluş yıldönümü.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN İNŞAAT
MÜHENDİSLERİNE ANLAMLI ZİYARET
Bu doğrultuda; Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdegirmen, İnşaat Mühendisleri Isparta Temsilciliğini ziyaret ederek; 19 Aralık İnşaat Mühendisleri Günü ve 66. Kuruluş yıldönümünde İnşaat Mühendislerinin yanında oldu ve onların kuruluş yıldönümlerini kutladı. Başkan Başdeğirmen’in ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Hakkı Kaya ve Uğur Büyükçulcu da eşlik etti.
KORKMAZ; “SAYIN BAŞKANIMIZA
TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”
İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “19 Aralık İnşaat Mühendisleri günü için bizleri ziyaret edip, 66. Yılımızı kutlayan Isparta Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdegirmen, Belediye Başkan Yardımcıları Hakkı Kaya ve Uğur Büyükçulcu'ya teşekkür ediyoruz.
Sayın Şükrü Başdegirmen'in STK' lara verdiği değer ve önem için kendisine ayrıca teşekkür ediyor, Odamız ile Belediyemiz arasındaki bu işbirliğinin devam etmesini temenni ediyoruz. 66. Yılımızda Tüm Mühendislerimiz in inşaat mühendisleri gününü kutluyoruz” dedi.
BU AKŞAM KUTLAMA PROGRAMI VAR
Öte yandan, bu akşam İl Temsilcilik Merkezinde 66. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle bir kutlama programı gerçekleştireceklerini vurgulayan Başkan Korkmaz; “19 Aralık 1954 yılında kurulan İnşaat Mühendisleri Odasının 66 . Kuruluş yılı nedeni ile meslekte 25, 40 ve 50. Yılını dolduran üyelerimiz ve tüm meslektaşlarımız için 19 Aralık 2020 Cumartesi günü saat 20:00 da İMO ISPARTA YouTube kanalından canlı yayında müzik dinletisi olacaktır.
Ülkemizin gelişmesi için bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetler nedeni ile tüm meslektaşlarımıza, sevgi, saygı ve teşekkürlerimizi iletiyoruz” açıklamasında bulundu.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °